Πολιτική

Αγρια επίθεση Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Ειρήνη Αγαπηδάκη (κεραυνός το βίντεο του φαρμακοβιομήχανου)

Αγρια επίθεση Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Ειρήνη Αγαπηδάκη (κεραυνός το βίντεο του φαρμακοβιομήχανου)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις πρωτοφανείς καταγγελίες, που εκτόξευσε ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, με τον αναπληρώτρια υπουργό Υγείας να μην έχει απαντήσει καν.

Εντύπωση δε προκαλεί και το γεγονός ότι μετά τις καταγγελίες του επιχειρηματία το υπουργείο Υγείας έσπευσε να αλλάξει εν μέρει την εγκύκλιο που είχε εκδώσει χθες η κυρία Αγαπηδάκη και η οποία προέβλεπε ότι για κάθε είδους αντιγριπικό εμβόλιο θα έπρεπε να υπάρχει συνταγογράφηση από γιατρό.

Ο επιχειρηματίας επέκρινε την κυρία Αγαπηδάκη για την εγκύκλιο αυτή, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να «διορθωθεί» η οδηγία του υπουργείου και να διευκρινιστεί ότι συνταγή θα χρειάζονται μόνο τα δύο νέου τύπου εμβόλια και όχι τα «παλαιά» συμβατικά – για τα τελευταία η απαλλαγή θα ισχύσει από Νοέμβριο.

Ωστόσο το ερώτημα γιατί η κυρία Αγαπηδάκη δεν έχει απαντήσει ακόμα στις βαριές κατηγορίες του κ. Γιαννακόπουλου έχει ρίξει σκιές πάνω από τον τομέα ευθύνης της και για τους χειρισμούς που κάνει στο χώρο της αρμοδιότητάς της. Οι καταγγελίες που ακούγονται στο βίντεο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι κεραυνός. Μάλιστα κάνει λόγο για χρηματισμό ή «δουλειές» του περιβάλλοντος της αναπληρώτριας υπουργού.  Αφήνει πολλά υπονοούμενα και για τις έρευνες της Ειρήνης Αγαπηδάκη. Ακούστε το βίντεο. Είναι πραγματικός καταπέλτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X