Ελλάδα

Πλειστηριασμός -Χαλκιδική: Σε παράπηγμα πέρασε το βράδυ ο 82χρονος ανάπηρος -«Οι αστυνομικοί παρανόμησαν με δόλο»

Πλειστηριασμός -Χαλκιδική: Σε παράπηγμα πέρασε το βράδυ ο 82χρονος ανάπηρος -«Οι αστυνομικοί παρανόμησαν με δόλο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλειστηριασμός -Χαλκιδική: Σε παράπηγμα που έστησε το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής μένει μετά την έξωση ο 82χρονος ανάπηρος από τη Χαλκιδική.

Σοβαρή καταγγελία από τον δικηγόρο του 82χρονου που τον πέταξαν με αστυνομικές δυνάμεις από το σπίτι του.

Ο κ. Θεόφιλος μιλώντας στο xalkidikipolitiki, ανέφερε ότι δεν έχει που αλλού να πάει. «Δεν φεύγω από εδώ, δεν έχω να πάω πουθενά. Παίρνω 300 ευρώ. Πού είναι η Δικαιοσύνη και το κοινωνικό κράτος. Είκοσι αστυνομικοί, είκοσι μπράβοι ήρθαν για να μας πετάξουν από το σπίτι μας».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 82χρονου ανάπηρου, Φώτης Μπαμπάνης, μιλώντας στο Open κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί παρανόμησαν με δόλο καθώς ισχύει ακόμα η προσωρινή διαταγή και μέχρι τον Φεβρουάριο οπότε και θα συζητηθούν τα κυρίως ασφαλιστικά μέτρα.

Όπως ανέφερε παρά το γεγονός ότι η κόρη του 82χρονου επέδειξε στους αστυνομικούς την προσωρινή διαταγή, εκείνοι την συνέλαβαν.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Θεόφιλος ήταν εγγυητής σε δάνειο 200.000 ευρώ που είχε πάρει ο γιός του. Κάποια στιγμή ο γιός του δεν μπορούσε να συνεχίσει να πληρώνει το δάνειο και το fund επέλεξε τον πλειστηριασμό παρά το γεγονός ότι μέχρι τότε είχαν αποπληρωθεί τα ¾ του δανείου και συγκεκριμένα 150.000 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X