Ελλάδα

Πολάκης λάβρος για τα 16 δισ. της Siemens στο ΠΑΣΟΚ

Πολάκης λάβρος για τα 16 δισ. της Siemens στο ΠΑΣΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο Παύλος Πολάκης ξιφουλκεί με απαράδεκτο, ενδεχομένως και προσβλητικό τρόπο ο errikos.gr διαφωνεί. Το έχουμε πει επανειλημμένα ότι κατακρίνουμε τη λεκτική βία που χρησιμοποιεί, καθώς και την αισθητική πλευρά των παρεμβάσεων. Πολλές φορές εξαιτίας του ανάρμοστου τρόπου παρουσίασης των απόψεών του, χάνει το δίκιο του. Μάλιστα κάνει ζημιά και στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δυσκολεύει την προσέγγιση με το κοινό που δεν είναι κομματικά  συνδεδεμένο μαζί του και ειδικότερα με τους Κεντροαριστερούς.

Ομως, πολλές φορές έχει δίκιο στις παρεμβάσεις του, όπως για παράδειγμα όσα λέει για τις μίζες της Siemens προς το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα. Πράγμα που ομολόγησε στο δικαστήριο και ο “στρατηγός του Κώστα Σημίτη, ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Με ερέθισμα όσα ανέφερε ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο Παύλος Πολάκης έκανε μία πολύ αιχμηρή, αλλά όχι υβριστική ανάρτηση για το ΚΙΝΑΛ ακόμα και για τα μέσα ενημέρωσης τα οποία είτε υποβάθμισαν, είτε εξαφάνισαν κυριολεκτικά την είδηση.

Και σε αυτό ο Πολάκης έχει απόλυτα δίκιο.

Κεραυνοί Τσουκάτου για Siemens- Μίζες στα κόμματα και σήμερα

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Εφερα στο ΠΑΣΟΚ 16 δισ. δραχμές το 2000 από πολλές επιχειρήσεις, για τις εκλογικές ανάγκες του κόμματος» είπε στο δικαστήριο ο Θόδωρος Τσουκάτος, πρωτοπαλίκαρο του Κώστα Σημίτη. Πρόκειται για ομολογία – ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΔΗΣΥ ή όπως αλλιώς το λένε. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ !!! Να μερικά απο τα 340 δις ευρω που Χρεωκοπησαν τη χώρα!!!! Πατριώτες μέχρι κόκκαλο!!!

ΥΓ …Για τα ΜΜΕ του βάλτου της διαπλοκής ομως η ειδησαρα ειναι πως εγω καπνίζω. Τι να πουν οι βαρώνοι και τα παπαγαλάκια τους, από αυτά τρώγανε κι αυτοί …. και τώρα 4 χρονια εχει πέσει πείνα !!!!».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X