Ελλάδα

Ραβιόλια αλά κρέμ

Ραβιόλια αλά κρέμ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραβιόλια: Κλασική “Αλά κρέμ που λατρεύουν όλοι. Διαχρονική και σταθερή αξία για πολλούς από εσάς.

Υλικά

1 πακέτο ραβιόλια ή τορτελίνια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

200 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια

100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια

150 ml. κρέμα γάλακτος

100 γρ. τριμμένο τυρί (γκούντα ή τσένταρ)

Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Βήματα

Βράζουμε ζυμαρικά μας.

Σε ένα μεγάλο και βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγει όλη τους η υγρασία μετά προσθέτουμε το μπέικον και τα σοτάρουμε μαζί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.

Πριν πάρει βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά που έχουμε επιλέξει και ανακατεύουμε.

Σβήνουμε και προσθέτουμε το τυρί που επίσης έχουμε επιλέξει, φρεσκοσπασμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή:pasmageirevontas.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X