Ελλάδα

Ρέθυμνο: Ελεύθερος ο φωτογράφος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονη

Ρέθυμνο: Ελεύθερος ο φωτογράφος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες, στον ανακριτή Ρεθύμνου απολογήθηκε ο 59χρονος φωτογράφος από το Ρέθυμνο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 18χρονης. Στον 59χρονο επιβλήθηκε μόνο ένας περιοριστικός όρος, αυτός της απαγόρευσης από τη χώρα, και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα πήγε στο φωτογραφείο του προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ. Η ίδια φέρεται να κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 59χρονος άρχισε να την πολιορκεί λέγοντάς της «πόσο όμορφη είναι» και της ζήτησε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες με λιγότερα ρούχα, ενώ στη συνέχεια κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Τον κλείδωσε στο φωτογραφείο

Η 18χρονη σε κατάσταση σοκ έφυγε από την επιχείρηση του 58χρονου και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στο σύντροφό της. Ο τελευταίος αφού άκουσε την κοπέλα φέρεται να πήγε στο χώρο εργασίας του φωτογράφου και αφού τον ξυλοφόρτωσε τον κλείδωσε στο φωτογραφείο. Το ζευγάρι στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον 59χρονο κλειδωμένο και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος τόσο προανακριτικά όσο και στη διάρκεια της κύριας ανάκρισης υποστήριξε ότι ουδέποτε άγγιξε την κοπέλα, την οποία απλώς τράβηξε κάποιες φωτογραφίες. Ο δικηγόρος του Γιώργος Δρυγιαννάκης δήλωσε ότι ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ασέλγησε στην 18χρονη, δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, ενώ δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της 18χρονης.

Ο ίδιος φέρεται να είπε επίσης ότι η αντίδραση αυτή της κοπέλας οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνη θέλησε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες, για τις οποίες ενδεχομένως να μετάνιωσε.

Πηγή: patris.gr

Λαμία: Απίστευτο πανό σε μπαλκόνι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X