Ελλάδα

Τρόμος στον αέρα : Πιλότος «πάλευε» με τους ανέμους (vid)

Τρόμος στον αέρα : Πιλότος «πάλευε» με τους ανέμους (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρόμος στον αέρα στην πτήση Αθήνα – Χανιά. Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες βραδινής πτήσης αεροσκάφους που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 22.20 στο αεροδρόμιο Χανίων, προερχόμενο από Αθήνα.

Η πτήση ήταν μια από τις πολλές με προορισμό τα Χανιά που χθες δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, έκαναν επισφαλή την προσγείωση του αεροσκάφους και για περίπου δύο ώρες ο πιλότος «πάλευε» να προσγειώσει το αεροπλάνο στην πίστα του Αερολιμένα Χανίων.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το Flashnews.gr από το εσωτερικό του αεροπλάνου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ οι επιβάτες με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

https://www.facebook.com/Flashnews.gr/videos/564634650712261/

Κακοκαιρία: Χάος στα Χανιά

Tο κύμα κακοκαιρίας «Χιόνη» προκάλεσε και νέες κατολισθήσεις στην εθνική οδό, μέχρι εγκλωβισμούς πολιτών σε πλημμυρισμένα σπίτια και οχήματα.

Πυροσβεστική και τροχαία βρίσκονται σε διαρκή κινητοποίηση, πηγαίνοντας από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε σε αρκετά περιστατικά απάντλησης υδάτων από οικίες, ενώ σημειώθηκαν δύο περιστατικά εγκλωβισμού σε οχήματα.

Η πρώτη αφορά μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Σούδας, η οποία δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητό της καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ποτάμι.

Πηγή: flashnews.gr

Δείτε ακόμη:

Καιρός: Επέλαση της «Χιόνης»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X