Ελλάδα

Βίντεο καταπέλτης για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Βίντεο καταπέλτης για τον Κυριάκο Βελόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τον Κυριάκο Βελόπουλο και το κόμμα του η “Ελληνική Λύση”  η είσοδος στη Βουλή είναι ένα εγχείρημα που κρίνεται εφικτό. Οι πιθανότητες είναι πολλές. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως από τα κόμματα που βρίσκονται κάτω από 3% είναι αυτό που χτυπά την πόρτα του Κοινοβουλίου με περισσότερες αξιώσεις.

Ως εκ τούτου η δράση τόσο του αρχηγού, όσο και του κόμματος μπαίνει στο ραντάρ του eretikos.gr με μεγαλύτερη ένταση.

Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο βρεθήκαμε στην ιστοσελίδα «ελληνικά hoaxes», όπου σε βίντεο γίνονται διάφορες αποκαλύψεις.  Μπορεί να είναι αρκετά παλιότερο, αλλάμ έχει αξία γιατί αποκαλύπτονται πτυχές της δράσης του. Η μία από αυτές αφορά σε παλιότερη παρουσίαση από τον Κυριάκο Βελόπουλο στην εκπομπή του στην τηλεόραση ιδιόχειρης επιστολής του Ιησού Χριστού.

Οταν του έγινε κριτική στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο αρχηγός της “Ελληνικής Λύσης” έκανε στροφή 180 μοιρών και επιτέθηκε στους επικριτές του. Μάλιστα τους χαρακτήρισε ζώα και έκανε λόγο για πλαστό μονταρισμένο βίντεο που τον εμφανίζουν να πουλάει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε αρχικά τη διάψευση του Κυριάκου Βελόπουλου. Στη συνέχεια παρακολουθούμε την παρουσίαση του βιβλίου με τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Τότε το πωλούσε από το τηλεοπτικό… βιβλιοπωλείο.

«Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος Το βλέπετε και το ακούτε στο βίντεο, το οποίο ασφαλώς και θα ήθελε να εξαφανίσει.

Αξίζει να δείτε το βίντεο. Γιατί για όποιον ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού η διαφάνεια πρέπει να είναι ο πρώτος κανόνας. Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν τα πάντα.

Ο Προβοκάτορας

Πηγή: ellinikahoaxes.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X