Ελλάδα

Βόλτα Μητσοτάκη στο Χαλάνδρι με κατηγορούμενο για απιστία

Βόλτα Μητσοτάκη στο Χαλάνδρι με κατηγορούμενο για απιστία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σας το έχουμε πει. Εχουμε προειδοποιήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποιοι τον υπονομεύουν. Είτε συνειδητά, είτε από άγνοια δεν έχει σημασία. Η υπονόμευση είναι δυσάρεστη μεν, πραγματικότητα δε, για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Δεν θα αναφερθούμε στα fake news που τον εκθέτουν την επομένη, ούτε στο fake σποτ με τους μουσικούς. Το τελευταίο επεισόδιο έγινε κατά τη βόλτα στο Χαλάνδρι.

Τον είδαμε ότι περιδιάβαινε τις γειτονιές, χαιρετούσε πολίτες, άλλους του ασπαζόταν και δίπλα του είχε έναν κύριο. Τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Ε, και θα ρωτήσετε. Τι κακό υπάρχει. Κανένα. Μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ήθελε να τον έχει δίπλα του αν ήξερε ότι είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία. Ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κατηγορείται για το 1.000.000 ευρώ που έλαβε ο δήμος Χαλανδρίου για έργο καθαρισμού συνοικισμού των Ρομά, το οποίο ουδέποτε έγινε. Μάλιστα το Ελεγκτικό συνέδριο τους καλεί να γυρίσουν πίσω πάνω από 500.000 ευρώ. Τι έγιναν τα λεφτά; Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είναι έξω με περιοριστικούς όρους και η δίκη είναι σε εξέλιξη στο τριμελές εφετείο Κακουργημάτων .

Τι λέτε τώρα; Θα ήθελε ο Κυριάκος να περιδιαβαίνει τους δρόμους του Χαλανδρίου με έναν πρώην δήμαρχο που δικάζεται στο εφετείο Κακουργημάτων, αν κάποιος από τους συνεργάτες του τον ενημέρωνε; Δεν νομίζω.

Γι΄ αυτό για μία ακόμα φορά θα πως στον πρόεδρο της ΝΔ: Κυριάκο κινδυνεύεις περισσότερο από την… αυλή σου, παρά από τον Τσίπρα…

Ο Προβοκάτορας

Κεραυνοί Σταύρου Ξαρχάκου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X