Επιλογές

Θα “ξηλώσουν” τον Αδωνι από αντιπρόεδρο της ΝΔ

Θα “ξηλώσουν” τον Αδωνι από αντιπρόεδρο της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επίθεση του Ευάγγελου Αντώναρου στον Αδωνι Γεωργιάδη τείνει να γίνει καθημερινή υπόθεση. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, επανήλθε με νέα ανάρτηση και αυτή τη φορά προβλέπει ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας δημοκρατίας ως τις εκλογές θα χάσει πάρα πολλά.

Ο χρησμός τύπου Πυθίας (χρειάζεται ερμηνεία)  αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι μόνον η αντιπροεδρία της ΝΔ, που θα χάσει ο Αδ Γεωργιάδης, και μάλιστα σχετικά σύντομα, αλλά … πολλά περισσότερα!»

Αναφέρει επίσης πως:
“Δεν είναι θέμα δίκιου η άδικου. Αλλά σωστής πληροφόρησης και ανάλυσης των πληροφοριών που έχω στη διάθεση μου. Τις έχω από όλα τα επίπεδα και μάλιστα σε συνεχή ροή. Γιατί όλοι ξέρουν ότι εγώ τις πηγές δεν τις αποκαλύπτω.

Προβλέπω λοιπόν ότι ο ατίθασος άρα και μη βελτιώσιμος αντιπρόεδρος θα χάσει σε προβλεπτό χρόνο το δοτό αξίωμα του. Οσο κι αν έχει ισχυρή στήριξη — γιατί πολλά από όσα συμβαίνουν είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αλλά όταν — με καθυστέρηση μεγάλη πια — συμβεί αυτό, δεν θα είναι πια αρκετό. Κι ο λαλίστατος εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενος κύριος θα διατρέχει τον μεγάλο (για εκείνον μόνο) κίνδυνο να χάσει και…άλλα. Οχι μόνο την αντιπροεδρία της οποίας τόσο κακή χρήση κάνει. Θα δείτε. Αλλωστε μέχρι τις εκλογές ο δρόμος είναι ακόμη σχετικά.μεγάλος.”

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πλιάτσικο στο ΚΕΕΛΠΝΟ με sites-Αναγράφονται ονόματα πολιτικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X