Επιλογές

Αδωνις Γεωργιάδης: Η ψαλίδα με το ΣΥΡΙΖΑ είναι στο…3,5%

Αδωνις Γεωργιάδης: Η ψαλίδα με το ΣΥΡΙΖΑ είναι στο…3,5%
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι δεν πάει καλά στη ΝΔ ή κάτι γνωρίζει ο Αδωνις Γεωργιάδης που αγνοούμε εμείς οι κοινοί θνητοί. Πόση είναι η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, που δίνουν οι δημοκοπήσεις του Σκάι; Ανάλογα θα πείτε. Αλλες 12, άλλες 14 και άλλες ακόμα και 16 μονάδες.

Είναι τόσες όμως; Ε, αφού το λένε οι δημοσκοπήσεις του Σκάι, μάλλον θα είναι. Τί δεν το πιστεύετε; Ντροπή σας να θεωρείτε ότι είναι “μαγειρεμένες”  οι δημοσκοπήσεις του Σκάι. Ντροπή.

Αλλά καλά εσείς κι΄εγώ να τις βλέπουμε καχύποπτα. Ομως, να τις βλέπει και ο Αδωνις πως σας φαίνεται; Γιατί ο πολυπράγμων αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβάζει πιο χαμηλά, πολύ πιο χαμηλά την ψαλίδα.

Και πού λέτε; Στο 8%; Οχι ασφαλώς. Στο 7%; Ούτε. Στο 6%; Και πάλι όχι. Ο Αδωνις Γεωργιάδης τοποθετεί την ψαλίδα της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ στις (κρατηθείτε) 3,5 μονάδες. Ναι, ναι καλά διαβάσατε, στο 3,5%. Δεν είναι πλάκα.

Το είπε ο ίδιος στο ραδιόφωνο και άδειασε κυριολεκτικά και τον Σκάι.  Διαβάστε προσεκτικά για να μην…κουφαθείτε.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Νews 24/7, ο πήχης για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι στις 3,5% μονάδες διαφορά.

«Στις ευρωεκλογές του 2014 ο κ. Τσίπρας είπε 25 ψηφίζουμε 26 φεύγουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26% και ο πήχης είναι αυτός που έβαλε ο κ. Τσίπρας, οτιδήποτε πάνω από 26% με 3,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Στις εθνικές εκλογές η διαφορά ήταν διπλάσια από τις ευρωεκλογές, έτσι θα γίνει και τώρα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Το σύνθημά μας είναι είναι στις 26 ψηφίζουμε στις 27 φεύγουν. Υπάρχει ρεύμα “φύγετε” το οποίο θα εκφραστεί στην κάλπη. Την επόμενη μέρα θα βρισκόμαστε σε μια νέα πολιτική πραγματικότητα» συνέχισε.

Και με τα δωδεκάρια και τα δεκατεσσάρια τί γίνεται κύριε Αδωνι Γεωργιάδη; Ισχύει το λέμε καμία κοτσάνα (άλλη είναι η λέξη) για να περνάει η ώρα;

Η μήπως αντιληφθήκατε ότι ανεβάσατε πολύ ψηλά τον πήχη και κινδυνεύετε (τι κινδυνεύετε είστε σίγουροι κατά τα δικά σας λεγόμενα) ότι θα περάσετε από κάτω και κουρεύετε τις προσδοκίες; Μόνο προσέξτε μην τελικά βγείτε κουρεμένοι…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X