Επιλογές

Απίστευτη ανατροπή στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Είναι συμβόλαιο θανάτου

Απίστευτη ανατροπή στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Είναι συμβόλαιο θανάτου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από ανατροπή σε ανατροπή το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Τώρα ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι όχι μόνο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, αλλά και ότι η δολοφονία της οφείλεται σε συμβόλαιο θανάτου.

Πέθανε στα 47 του ο Νίκος Τσίτσας

Τόσο ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Δέδες, όσο και ο δικηγόρος κ. Ταουξής μετά τη αυτοψία που πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη στο αυτοκίνητό της Ειρήνης Λαγούδη δήλωσαν κατηγορηματικά ότι είναι σίγουροι ότι ο θάνατος της είναι δολοφονία.

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε απόδειξη της δολοφονίας στο αυτοκίνητό της (pic)

Οι δύο άνδρες πήγαν στο Αγρίνιο και στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου εξέτασαν για πολύ ώρα το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας. Αμέσως μετά ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «έδωσε» στοιχεία που δεν αφήνουν περιθώρια για αυτοκτονία.

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία

«Μέχρι τώρα στηρίζαμε το ενδεχόμενο της δολοφονίας βασιζόμενοι κυρίως στη μέχρι τώρα ζωής της και στα δείγματα γραφής που έχει δώσει η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη. Σήμερα αρχίζουμε και βάζουμε πελώρια ερωτηματικά επιστημονικής υφής για ποιο λόγο ακούστηκε η εκδοχή της αυτοκτονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο. Ταουξής, ενώ πρόσθεσε ότι η υπόθεση μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου. Όπως είπε ο κ. Ταουξής οι τοξολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν πολλές απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης.

Από την πλευρά του ο κ. Δέδες δεν θέλησε να μιλήσει για τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ίδιος, αν και τόνισε ότι θα περιμένει για να τα συγκρίνει με αυτά των πραγματογνωμόνων της πολιτείας. Μάλιστα όπως ανέφερε θα μεταβεί στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη και θα επιστρέψει να ξαναδεί το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δέδες εντόπισε δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Το ρολόι που σταμάτησε δέκα λεπτά μετά την εκδήλωση της φωτιά, καθώς και το φιτίλι το οποίο είχε συνδεθεί με το πετρέλαιο, ώστε το αυτοκίνητο να γίνει παρανάλωμα πυρός και να χαθούν όλα τα ίχνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X