Επιλογές

Debate 5 αρχηγών την 1η Ιουλίου

Debate 5 αρχηγών την 1η Ιουλίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά όχι σε debate του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε η Νέα Δημοκρατία. Υστερα από την άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί ένα debate μεταξύ πέντε πολιτικών αρχηγών την 1 Ιουλίου.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε η διακομματική επιτροπή, στην οποία μεταφέρθηκε και επισήμως η οριστική απόφαση της ΝΔ να μην διεξαχθεί debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας θα μετέχουν οι πολιτικοί αρχηγοί των οποίων τα κόμματα θα “κατέβουν” στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και εκπροσωπήθηκαν στη Βουλή που διαλύθηκε πριν από μία εβδομάδα. Ως εκ τούτου, δεν θα μετέχει ο Πάνος Καμμένος καθώς οι ΑΝΕΛ δεν θα πάρουν μέρος στις εκλογές.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα κληθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δεδομένου ότι στελέχη και βουλευτές του κόμματός του αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες στην εν εξελίξει δίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star) και Νίκος Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1).

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X