Επιλογές

Έκτακτη συνάντηση Γεννηματά-Ανδρουλάκη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Έκτακτη συνάντηση Γεννηματά-Ανδρουλάκη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την απόφαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή Συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ, οι «ζυμώσεις» στο χώρο και συνακόλουθα οι εξελίξεις είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Eυρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με την κα Γεννηματά μέσα στην ημέρα στον απόηχο της απόφασης Γεννηματά για επίσπευση του Συνεδρίου. Στη συνάντηση, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να συζητήσει τις λεπτομέρειες του Συνεδρίου με την Γεννηματά και να θέσει από την πλευρά του τα μείζονα ζητήματα εφαρμογής του καταστατικού του κόμματος και της εκλογής συνέδρων.

Ανδρουλάκης: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ με εκλογή συνέδρων και οργάνων και όχι Συνέδριο – «εξπρές»

Από τη Χαριλάου Τρικούπη επιβεβαιώνουν ότι η συνάντηση αφορά στα ζητήματα του Συνεδρίου χωρίς να σχολιάζουν κάτι περαιτέρω.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως ο κ. Ανδρουλάκης τοποθετήθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα «Τακτικό και όχι Έκτακτο Συνέδριο, όπως λένε οι δημοσιογράφοι» και προσθέτοντας πως «το Συνέδριο πρέπει να υλοποιηθεί με σεβασμό στην ιστορία και τη θεσμική συγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, άρα και (σεβασμό) στο καταστατικό του, που σημαίνει εκλογές συνέδρων, εκλογές οργάνων και αποφάσεις δημοκρατικές για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ».

Δείτε ακόμη:

Πάτρα: Εξωσχολικοί ξυλοκόπησαν άγρια πατέρα μαθητή σε προαύλιο σχολείου(pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X