Ελλάδα

Η Αννα Παναγιωταρέα προσωπική σύμβουλος της Λίνας Μενδώνη

Η Αννα Παναγιωταρέα προσωπική σύμβουλος της Λίνας Μενδώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Τη ρήση αυτή των αγροτικών πληθυσμών δεν ξέρω πόσοι και πόσες τη γνωρίζετε. Ταιριάζει πού καλά, μπορεί και γάντι, στην Αννα Παναγιωταρέα, η οποία φαίνεται πως έχει μία μοναδική ικανότητα να βρίσκεται πάντα ή σχεδόν πάντα (για να μην την αδικούμε) την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση.

Τώρα βρέθηκε δίπλα στη Λίνα Μενδώνη ως ειδική σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας της υπουργού Πολιτισμού, σύμφωνα με το ΦΕΚ 490 που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου. Μάλιστα η ανάληψη των καθηκόντων έγινε στις 10 Ιουλίου πριν ακόμα καθίσει (ή αν προτιμάτε μόλις κάθισε) στην καρέκλα της η υπουργός.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έχει αναλάβει από 10/7/2019 «καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ’ υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού», σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ.

Και για να μην την αδικούμε (δεύτερη φορά ε;) η Άννα Παναγιωταρέα υπηρετεί εθελοντικά και δεν παίρνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή, αλλά αποζημιώνεται μόνο για τα οδοιπορικά της. Ισως γι΄ αυτό είναι και καθ΄ υπέρβαση του ανώτατου αριθμού συμβούλων.

Επιπλέον, η σχέση εργασίας της Αννας Παναγιωταρέα με το υπουργείο Πολιτισμού «λύεται με την αποχώρηση της υπουργού». Υπενθυμίζεται η Άννα Παναγιωταρέα έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την κ. Μενδώνη στο υπ. Πολιτισμού, όταν η δημοσιογράφος ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Λόφο Καστά.

Δηλαδή αν ερμηνεύουμε σωστά η Αννα Παναγιωταρέα είναι περίπου προσωπική σύμβουλος επικοινωνίας της Λίνας Μενδώνη. Και οι δύο γυναίκες μάλλον θα έχουν μακροχρόνια καλή σχέση φιλίας.

Πα μαλ, πα μαλ που θα έλεγαν και οι γαλλομαθείς… Πάντως, εμείς θα περιμένουμε να δούμε πόσα είναι τα οδοιπορικά. Γιατί αν γράφει πολλά χιλιόμετρα κάθε μήνα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X