Επιλογές

Η…ξετσίπωτη Ελενα Ακρίτα ξιφουλκεί κατά του Αμβρόσιου

Η…ξετσίπωτη Ελενα Ακρίτα ξιφουλκεί κατά του Αμβρόσιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την αποκάλεσε ξετσίπωτη, δαιμονισμένη μοχθηρή, ο χουντικός, φασίστας και εμφανιζόμενος ως άγιος, ο Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Ο άνθρωπος που επί χούντας υπηρέτησε στη Χωροφυλακή.

Ποια; Την Ελενα Ακρίτα και ασφαλώς η…ξετσίπωτη δεν θα άφηνε χωρίς απάντηση έναν καταδικασμένο για δηλώσεις και φραστικές επιθέσεις, έναν που κατά τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο χρησιμοποιεί λεξιλόγιο ανάλογο του Χίτλερ.

Η Ελενα Ακρίτα απαντά με ένα πύρινο κείμενο με τίτλο «Και λίγα έγραψα, κύριε Αμβρόσιε», το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα που αρθρογραφεί.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει σε ένα σημείο: «Μην ενοχλείστε όταν σας λένε χουντικό, γιατί ΕΣΕΙΣ υπηρετήσατε στη Χωροφυλακή επί χούντας. Μην οργίζεστε όταν σας αποκαλούν ‘φασίστα’ γιατί ΕΣΕΙΣ ονομάσατε την Χρυσή Αυγή ‘γλυκιά ελπίδα του Έθνους’. ΕΣΕΙΣ το 1979 πήγατε μάρτυρας κατηγορίας κατά του ήρωα παπά-Γιώργη Πυρουνάκη, του ιερέα που στην δικτατορία αντιστάθηκε σθεναρά στους συνταγματάρχες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Τέτοιους ιερείς θέλουμε, καταλάβατε κύριε Αμβρόσιε; Σαν τον παπά Γιώργη Πυρουνάκη. Σαν τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου της Κιβωτού του Κόσμου. Σαν τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και ολόκληρο το κέιμενο

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156634414954177

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X