Ελλάδα

Κέρκυρα: «Μεσαιωνικά» βασανιστήρια σε γνωστό εστιατόριο (vid&pics)

Κέρκυρα: «Μεσαιωνικά» βασανιστήρια σε γνωστό εστιατόριο (vid&pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βασανιστήρια «Μεσαιωνικά» καταγγέλει 19χρονος φοιτητής μαγειρικής στην Κέρκυρα όπου βρέθηκε ως μαθητευόμενος δίπλα σε σεφ πασίγνωστου εστιατορίου στο νησί.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κάνει λόγο ότι του έριξαν στο χέρι καυτό λάδι! Τον κλώτσαγαν στο τραυματισμένο του πόδι! Του βλαστημούσαν τα θεία και τον εξύβριζαν καθημερινά! Του δημιούργησαν εγκάυματα καίγοντάς τον με ζεματιστή σπάτουλα! Και όλα αυτά, για να… μάθει να μαγειρεύει!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας Σ. Πελάη που έδωσε την καταγγελία στη δημοσιότητα, αυτό φαίνεται πως δεν συνέβαινε μόνο στον εν λόγω μαθητευόμενο, αλλά και σε άλλους που, ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία προκειμένου να μην επηρεαστεί το επαγγελματικό τους μέλλον…
Ωστόσο, ο 19χρονος που φοιτεί στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας (κάτοικος Βόρειας Ελλάδας αλλά με καταγωγή από την Κέρκυρα) δεν άντεξε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας αφού προηγουμένως πήγε στον Ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς, ενώ έκανε καταγγελία και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, την οποία δημοσιοποίησε ο Στ. Πελάης.

Δείτε ακόμη:

1973: Παλαιστίνιοι κομάντος ανοίγουν πυρ στο αεροδρόμιο του Ελληνικού

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου ζεσταίνουν νερό στην κατσαρόλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X