Επιλογές

Διαφορές Παπακώστα – Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην αστυνομία

Διαφορές Παπακώστα – Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην αστυνομία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα κρίση στους κύκλους της κυβέρνησης. Δύσκολη φαίνεται ότι είναι η συγκατοίκηση ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και την Κατερίνα Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Αλέξη Τσίπρα να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, με την Κατερίνα Παπακώστα να απειλεί με παραίτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκρουση των δύο οφείλεται στις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία εξ αιτίας των επιλογών της Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, είχε δεσμευθεί δε ότι οι κρίσεις «θα γίνουν στην ώρα τους», ενώ όπως φαίνεται θα γίνουν τελικά εντός των επόμενων… ημερών.

Για όλα αυτά η Κατερίνα Παπακώστα επεδίωξε χθες όταν γινόταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τα παράπονά της στον Πρωθυπουργό, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για τις επιλογές της πολιτικής της προϊσταμένου.

Η συνάντησή τους, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε… σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας την δέχτηκε ώρες αργότερα για 20 λεπτά .

Ενώ το «ξεκαθάρισμα» των λογαριασμών έγινε λίγο αργότερα, όταν τελικά η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίστηκε στη Βουλή, αφού είχαν προηγηθεί «απειλές» της κυρίας Παπακώστα περί παραίτησης.

Οι δύο τους είχαν μακρά συνομιλία στο εντευκτήριο της Βουλής με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι οι «διαβουλεύσεις» θα συνεχιστούν και σήμερα…

Σε κάθε περίπτωση, η συγκατοίκηση αυτή είναι προβληματική και μάλιστα από την αρχή.

Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X