Επιλογές

Μπηχτές Κακλαμάνη-Παναγιωτόπουλου σε Σπυράκη

Μπηχτές Κακλαμάνη-Παναγιωτόπουλου σε Σπυράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι μπηχτές μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας δίνουν και παίρνουν, πράγμα που ισχύει γενικώς για το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Ιδίως όταν βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγών και εσωκομματικών αναταράξεων, όπως τώρα στη ΝΔ ανάμεσα σε Μητσοτακικούς και Καραμανλικούς.

Στο κλίμα αυτό δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη η μπηχτή που έριξε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη Μαρία Σπυράκη για την κρυφή συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ.

“Το ότι συναντήθηκε η κα Σπυράκη με τον κ. Ζάεφ δεν είναι κακό. Οταν μιλάμε για αντιπολίτευση δεν υπάρχει θέμα μυστικής διπλωματίας. Εγώ θα το είχα δημοσιοποιήσει. Από άποψη τακτικής θα ήταν προτιμότερο”, είπε ο βουλευτής Ά Αθήνας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο News24/7.

Το πόσο πόνεσε η Μαρία Σπυράκη δεν το γνωρίζω. Αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι το ίδιο καρφί έπεσε και από τον Πάνο Παναγωιτόπουλο πρώην υπουργό Αμυνας και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στην τηλεόραση του Kontra το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, γίνεται αντιληπτό ότι μάλλον θα πονά η Μαρία γιατί τα πυρά παίρνουν ομαδικό χαρακτήρα…

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, μερίδιο ευθύνης έχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί δεν πιστεύω ότι η Μαρία Σπυράκη ενήργησε κρυφίως χωρίς να το γνωρίζει ο Κυριάκος και χωρίς να έχει συμφωνήσει μαζί της.

Αλλά είπαμε ότι ενίοτε είναι πολύ αληθινή η ρήση που λέγεται στους αγροτικούς πληθυσμούς “χτυπάει το σαμάρι για να ακούσει το γομάρι”… Α, και για να μην παρεξηγηθώ, να εξηγηθώ ότι δεν αποκαλώ τον Κυριάκο γομάρι.

Μην την πατήσω κι΄ εγώ σαν τον Σωτήρη Καψώχα…

Θανάσης Λυρτσογιάννης

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X