Επιλογές

Μπουρλότο στην υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη στη Θεσσαλονίκη

Μπουρλότο στην υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη μυρίζει μπαρούτι… Έξαλλα είναι τα στελέχη της ΝΔ με την Μαρία Σπυράκη. Αιτία ότι εξέφρασε και δημοσίως την επιθυμία να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης.

«Έχω ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον μου στον πρόεδρο της ΝΔ να πολιτευθώ στις εθνικές εκλογές στην Α ‘ περιφέρεια Θεσσαλονίκης» δήλωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

«Η θητεία μου στην Ευρωβουλή ολοκληρώνεται το Μάιο του 2019. Ολα αυτά τα χρόνια φροντίζω κάθε μήνα να κάνω απολογισμό της δουλειάς μου μέσω Διαδικτύου. Ο κύκλος αυτός κλείνει με πολύτιμη ευρωπαϊκή πολιτική εμπειρία και γνώση. Πλέον θέλω να δουλέψω για τη Θεσσαλονίκη , για την πόλη από την οποία προέρχομαι , που μεγάλωσα και ζει η οικογένεια μου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μου δώσουν σταυρό οι πολίτες, όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014» ανέφερε.

Ο εκνευρισμός των στελεχών της ΝΔ οφείλεται στο γεγονός ότι η Μαρία Σπυράκη είναι ιδιαίτερα προβεβλημένη.  Και όπως λένε δεν ξεκινά από την ίδια αφετηρία που ξεκινούν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι της ΝΔ. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι εδώ και αρκετό διάστημα έχουν μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον προβληματισμό τους γι’ αυτή την υποψηφιότητα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι στην συμπρωτεύουσα δημιουργείται μέτωπο κατά της εκπροσώπου της ΝΔ από τους άλλους υποψηφίους. Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί η  ….πανίσχυρη Μαρία…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X