Media

Ο Φουρθιώτης έριξε «βόμβα» στο Epsilon!

Ο Φουρθιώτης έριξε «βόμβα» στο Epsilon!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέλος ο Φουρθιώτης από το Epsilon, όμως ο παρουσιαστής νωρίτερα είχε ένα τροχαίο, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Ο παρουσιαστής του Epsilon είχε τροχαίο ατύχημα το πρωί του Σαββάτου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Την είδηση γνωστοποίησε η συνεργάτιδά του στην εκπομπή Νανά Παλαιτσάκη, η οποία ανέλαβε και να παρουσιάσει την εκπομπή.

Λίγο αργότερα, ο Μένιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας και την αγάπη σας! Προσοχή πολύ στο δρόμο όταν υπάρχει βροχή !!! Να φοράτε πάντα ζώνη !!! Ευχαριστώ και τους γιατρούς για την άμεση βοήθεια τους!».

https://www.instagram.com/p/BxCt-x7A7xm/?utm_source=ig_embed

Πολλά ακούστηκαν σχετικά με το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Μένιος Φουρθιώτης από το Epsilon.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και το σταθμό;

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το δημοσίευμα της κ. Μεσσαροπουλου περί διακοπής της συνεργασίας μου με το @neoepsilon , της δηλώνω με την παρούσα ότι το ρεπορτάζ της είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό @neoepsilon και την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Την καλώ να ανακαλέσει το ψευδές ρεπορτάζ και της δηλώνω ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγω για την προάσπιση της τιμης και της υποληψης στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Μενιος Φουρθιωτης», έγραψε στο Instagram του.

Δείτε το ποστ που έκανε.

https://www.instagram.com/p/BxITO7LAQBT/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X