Show Biz

Ομολογία σοκ! Η Δήμητρα Ματσούκα παίρνει κόκα

Ομολογία σοκ! Η Δήμητρα Ματσούκα παίρνει κόκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία ομολογία για τη Δήμητρα Ματσούκα που σοκάρει τους θαυμαστές της. Η πασίγνωστη και πολύ αισθησιακή Ελληνίδα ηθοποιός κάνει χρήση κόκας. Το ομολόγησε ο συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη για του σουσάδικο της κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος που υπερασπίζεται στο δικαστήριο τη Δήμητρα Ματσούκα είπε πως κάνει περιστασιακή χρήση κοκαΐνης. Την αναφορά του συνηγόρου στο δικαστήριο γνωστοποιεί με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εφημερίδα Espresso.

Υπενθυμίζεται ότι το πολυτελές εστιατόριο στο Κολωνάκι,  ήταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χώρος όπου οι θαμώνες του έβρισκαν και έπαιρναν κόκα. Ιδιοκτήτες ήταν πασίγνωστη ηθοποιός με το γιο της, ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης ο οποίος εμφανίζεται στα πρωινάδικα της τηλεόρασης και ένας ομογενής από το Καζακστάν ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Στην απολογία του ο πασίγνωστος παρουσιαστής της τηλεόρασης υποστήριξε ότι ήταν απλό συνιδιοκτήτης. Η ανάμιξή του περιοριζόταν στις οικονομίες που είχε βάλει για να ανοίξει το σουσάδικο του Κολωνακίου και είχε άγνοια για τα υπόλοιπα.

Η ηθοποιός και ο γιος της δήλωσαν πως είχαν άγνοια για όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Ο κατηγορούμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης της κόκας υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν πουλούσε την κοκαΐνη στους θαμώνες. Ανέφερε στην απολογία του ότι απλώς τους κερνούσε όταν του ζητούσαν.

Στη συμπληρωματική απολογία του  ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δύο επίμαχες συνομιλίες με τη Δήμητρα Ματσούκα που περιλαμβάνονται στη δικοσγραφία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα»! Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο. Ήταν για κέρασμα. Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί».

Υπενθυμίζεται ότι στο πολυτελές εστιατόρια σύχναζαν πασίγνωστοι Ελληνες ηθοποιοί, μοντέλα, επιχειρηματίες και παρουσιαστές της τηλεόρασης.

Δήμητρα Ματσούκα: Το πιο “καuτό¨ βίντεο…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X