Επιλογές

Οργή Σκουρλέτη κατά Κουρουμπλή για τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο

Οργή Σκουρλέτη κατά Κουρουμπλή για τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί μαζί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και να ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές στα social media με τον «σεβασμιότατο» όπως ανέγραψε Μητροπολίτη,με αποτέλεσμα να έρθει η επίπληξή του από την ηγεσία του κόμματος.

Ειδικότερα, «Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος»,το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,

Ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες,δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πάνο Σκουρλέτη στο οποίο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τις φωτογραφίες αυτές.

«Ήταν τελείως άστοχο που τον συνάντησες, φωτογραφήθηκες μαζί του και «ανέβασες» τη σχετική φωτογραφία στα social media», είπε ο γραμματέας του κόμματος για να εισπράξει την απάντηση του κ. Κουρουπλή ότι:

«ήταν μια τυχαία συνάντηση.Τι να κάνω, να μην τον χαιρετίσω, η Δημοκρατία για μένα έχει ανοχή και αγάπη», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του πρώην υπουργού ο οποίος θα δώσει στη δημοσιότητα και σχετική δήλωση.

Απάντηση που φυσικά δεν έγινε πιστευτή από τον κ. Σκουρλέτη ο οποίος του ζήτησε να βρει έναν τρόπο να «διασκεδάσει» άμεσα τις εντυπώσεις από την ενέργειά του και κάπου εκεί έκλεισε η σχετική συζήτηση των δύο ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει επιτεθεί πολλάκις στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στο εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου του παρουσίασε (με φωτογραφικό μοντάζ) να είναι… νεκρός.

Η ανάρτησή του στο twitter:

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.

Ο Κουρουμπλής «εξαφάνισε» τις αναρτήσεις του με τον Αμβρόσιο μετά την κατσάδα απ’ τον Σκουρλέτη

 pic.twitter.com/593n2ai0Yb

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Αφού πρώτα, κατέβασε τις φωτογραφίες του με τον Αμβρόσιο στο Twitter, προέβη και σε μία σχεδόν απολογητική ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζει «με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο».

Παρά το οργισμένο τηλεφώνημα του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πανό Σκουρλέτη, ο κ. Κουρουμπλής υπερασπίζεται την κίνησή του λέγοντας «επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει».

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τον «εναγκαλισμό» Κουρουμπλή – Αμβρόσιου

Έλενα Ακρίτα κατά Κουρουμπλή-Αμβρόσιου: Μαζέψτε τον

Αμβρόσιος για φωτιές: Ο άθεος Τσίπρας διεγείρει την οργή του Θεού

Λαμία: 29 χρόνια κάθειρξη στο δικηγόρο που ασέλγησε στην 7χρονη εγγονή του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X