Επιλογές

Ποινή θανάτου θέλει ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ποινή θανάτου θέλει ο Κυριάκος Βελόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη Βουλή, αλλά η φασίζουσα και ρατσιστική προσέγγιση θεμάτων είναι παρούσα μέσω της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, θέτοντας μια άκρως αντιδραστική ατζέντα στην ημερήσια διάταξη και λειτουργώντας ως “πολιτικός λαγός” προς τα ακροδεξιά της κυβέρνησης.

Έτσι, η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε «οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής». Ανάμεσα στις τρεις επιλογές είναι: «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους “δουλέμπορους” και τους “εμπόρους ναρκωτικών”. «Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβιας κάθειρξης. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X