Επιλογές

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι περιπέτειες της οικογένειας Μπόμπολα δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά το νέο επεισόδιο στο σίριαλ είναι ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα για χρέη 500.000 ευρώ.

Το σπίτι θα βγει στο σφυρί  στις 11 Σεπτεμβρίου 2019. Είναι μεζονέτα η οποία έχει χαρακτηριστεί για διατηρητέα. Είναι λιθόκτιστη και έχει υπόγειο και ημιυπόγειο. Η συνολική έκταση είναι 800 τετραγωνικά μέτρα και είναι χτισμένη σε οικόπεδο 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Η οικοδόμηση της μεζονέτας ξεκίνησε το 1927 και σταδιακά προστέθηκαν και άλλα κτίσματα Κηρύχτηκε διατηρητέα το 2000.

Το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα διαθέτει πισίνα 57 τετραγωνικών. Η τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα  4.200.000 ευρώ.

Πάντως, ο eretikos.gr γνωρίζει ότι ο Φώτης Μπόμπολας έχει την οικονομική επιφάνεια να ξεπληρώσει το χρέος και να γλιτώσει το σπίτι του. Χρήματα υπάρχουν τόσο από επενδυτικές κινήσεις του παρελθόντος, όσο και από μία πολύ σημαντική επιχειρηματική κίνηση που έκανε το 2018. Η τελευταία είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Μπόμπολα ήταν πανίσχυρη οικονομικά και πολιτικά, χάρη στον πατριάρχη Γιώργο. Είχε ένα πολύ μεγάλο εκδοτικό όμιλο ο οποίος περιελάμβανε το Εθνος, την Ημερησία και δεκάδες περιοδικά. Ηταν επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος στο Mega και στο μεγαλύτερο κατασκευαστικό όμιλο τον “Ελλάκτωρα”.

Φώτη Μπόμπολα πλειστηριασμός

Η μεζονέτα του Φώτη Μπόμπολα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X