Επιλογές

Σκληρή επίθεση Αντώναρου κατά Αδωνι και Κυριάκου

Σκληρή επίθεση Αντώναρου κατά Αδωνι και Κυριάκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πρωτοφανή σε λεκτική σκληρότητα επίθεση εξαπολύει ο Ευάγγελος Αντώναρος κατά του Αδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χωρίς να τους κατονομάζει αποκαλεί τον Αδωνι “αχαρακτήριστο πολιτικό υποκείμενο” , ενώ αφήνει υπονοούμενα πως έχει δεμένο χειροπόδαρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Είχα πει να μην ξαναασχοληθώ με το εν λόγω αχαρακτηριστο ακροδεξιό υποκείμενο . Αλλά κάποιοι φίλοι μου επέστησαν την προσοχή στο κείμενο αυτό που παρουσιάζει ανάγλυφα — για μια ακόμη φορά — πόσο ξεδιάντροποι είναι οι πολιτικοί χαμαιλέοντες. Γλείφουν εκεί οποί κάποτε έβριζαν. Διαστρέφουν ανερυθρίαστα την πρόσφατη ιστορική πραγματικότητα λες και κάποιοι δεν θυμούνται. Και το χειρότερο: Όσοι τον έχρισαν — για ποιο λόγο αλήθεια γιατί και γι αυτό και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι θα μιλήσουμε σαν έρθει η ώρα –αντιπρόεδρο κωφεύουν. Δέχονται αδιαμαρτύρητα τις διαστρεβλώσεις του εν λόγω ακραίου γιατί νομίζουν ότι τους βολεύει. Δεν έχουν αντιληφθεί προφανώς τι τίμημα θα πληρώσουν. Εκτός αν το ξέρουν ήδη αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε γιατί είναι δεμένοι χειροπόδαρα»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X