Επιλογές

Τα κατορθώματα του Γιώργου Πατούλη στη Νέα Υόρκη

Τα κατορθώματα του Γιώργου Πατούλη στη Νέα Υόρκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα απολαυστικό ρεπορτάζ για τα κατορθώματα του Γιώργου Πατούλη στη Νέα Υόρκη, διαβάσαμε στον ιστότοπο Hellasjournal.com του Μιχάλη Ιγνατίου και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, έκανε εμφάνιση στη Νέα Υόρκη και όπως λένε οι πληροφοριοδότες μας …φωτογραφήθηκε με όποιον βρέθηκε στο διάβα του! Ήταν αποθέωση!

Εμφανίστηκε στο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, με αφορμή την εθνική παρέλαση που πραγματοποιείται σήμερα στην Πέμπτη Λεωφόρο, στο Μανχάταν, και έπεισε τους διοργανωτές να τον …τιμήσουν με πλακέτα όπως δείχνει και μία εκ των φωτογραφιών που δημοσιεύουμε.

Κατά τα άλλα, οι ανόητοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας απαγόρευσαν στους Έλληνες πολιτικούς να πάνε στη Νέα Υόρκη και να τιμήσουν τους ομογενείς. Πρόβαλαν ως δικαιολογία τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν να αποκλείσουν μόνο τους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος κ. Πέτρος Γαλάτουλας ήταν αυτός που έδωσε την πλακέτα στον κ. Πατούλη. Και αυτό που έκανε αποτελεί ατόπημα. Διότι και ο κ. Πατούλης είναι πολιτικός, και μάλιστα καραμπινάτος. Αλλά βλέπετε είναι ένας δεξιός πολιτικός, και οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας μόνο δεξιούς πολιτικούς φαίνεται ότι …καλούν.

Όσο η Ομογένεια συναγελάζεται με ΜΟΝΟ δεξιούς πολιτικούς τόσο περισσότερο εκτίθεται. Η Ομογένεια δεν πρέπει να κομματίζεται. Η απαγόρευση έλευσης των πολιτικών ήταν λάθος. Άλλωστε πάντα μεταφέρουν εθνικό μήνυμα, όχι κομματικό.

Οι αρμόδιοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με το γεγονός ότι απορρίπτουν μόνο τους Συριζαίους, και ότι έχουν και …χρυσαυγίτικες τάσεις. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ…

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης λαμβάνει πλακέτα από τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Πηγή: HellasJournal.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X