Επιλογές

Της Παλαιτσάκη το… μπέρδεμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Της Παλαιτσάκη το… μπέρδεμα στο ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο βασίλειο της Κουμουνδούρου, στο βασίλειο του Πάνου Σκουρλέτη, θα λέγαμε παραφράζοντας τον Σαίξπηρ για το βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Διαβάστε και επιεικώς θα διαπιστώσετε το απόλυτο μπέρδεμα, που έγινε με την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη  στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (δεν θα μπούμε στη συζήτηση για το πρόσωπο, αλλά μόνο για τη διαδικασία).

Οι πληροφορίες λένε ότι η γνωστή δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση για να μπει στον Βόρειο τομέα. Η Νανά Παλαιτσάκη απάντησε στους συνομιλητές της ότι δεν ήταν αρνητική, αλλά θα ήθελε να το σκεφτεί για λίγο.

Κάποιοι φαίνεται εξέλαβαν αυτή την αντίδραση  ως αποδοχή της πρότασης και χωρίς να μιλήσουν ξανά μαζί της ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα της.

Μόνο που η Νανά Παλαιτσάκη είχε τελικά αποφασίσει να μην πολιτευθεί. Έτσι η δημοσιογράφος όταν είδε το όνομα της στον νότιο τομέα τηλεφώνησε στην Κουμουνδούρου και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Και βεβαίως  στην καθομιλουμένη θα μπορούσε να ειπωθεί πως η συνεργάτιδα του Μένιου Φουρθιώτη τους έριξε χυλόπιτα…

Για να αποδειχθεί ότι κάποιοι εκεί στο κυβερνών κόμμα βιάζονται πολύ, λειτουργούν επιπόλαια και εκθέτουν το κόμμα με τις επιλογές και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες γελά και το παρδαλό προεκλογικό κατσίκι… Πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν να κάνουν πρόταση στον Μένιο…

Ο Προβοκάτορας

Ουφ! Η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Η θυσία των γόνων των πολιτικών που σπούδασαν στο Χάρβαρντ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X