Επιλογές

Το sms για το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στο Σκάι

Το sms για το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ στο Σκάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ένα λιτό sms η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος υπενθύμισε στους βουλευτές της ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε ότι αφορά το εμπάργκο στον Σκάι.

«Σας ενημερώνουμε ότι το εμπάργκο στο ραδιοφωνικό σταθμό και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξακολουθεί να ισχύει » ήταν το  sms που έφτασε στα τηλέφωνα όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπενθύμιση αυτή θεωρήθηκε αναγκαία μετά την χθεσινή  συνέντευξη του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Τα στελέχη της Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν επίσης ότι πριν από μερικές ημέρες  την κομματική γραμμή της Κουμουνδούρου, είχε σπάσει  η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εμφανιζόμενη σε δυο τηλεοπτικές εκπομπές.

Πάντως τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προβληματισμός για το μέχρι πότε θα κρατήσει το εμπάργκο. Βλέπετε ήδη έχουν αρχίσει και υπάρχουν πολλές και σοβαρές γκρίνιες από πολλούς βουλευτές, οι οποίοι διαφωνούν με την απόφαση για εμπάργκο.

Το πρόβλημα έγινε πιο έντονο μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να άρει το δικό της εμπάργκο στην ΕΡΤ.

Και μην ξεχνάτε ότι είμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο και οι βουλευτές επιθυμούν να εκφράζονται σε όσο το δυνατόν περισσότερα ΜΜΕ.

Πάντως, ο eretikos.gr έχει την άποψη ότι τα εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης είναι ένα μεγάλο λάθος. Και πολύ καλά έκανε ο Σάκης Παπαδόπουλος και μίλησε στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Τι μεγάλη χαρά! Πατώνει το Survivor του Σκάι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X