Επιλογές

Υπόθεση Αρη Φλώρου: Στην εισαγγελία διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλθηκε για πλαστογραφία

Υπόθεση Αρη Φλώρου: Στην εισαγγελία διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλθηκε για πλαστογραφία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως ύποπτος κατέθεσε ο γιατρός που  είχε καταγγελθεί από τον διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Σπύρο Ζακυνθινό, ότι πλαστογράφησε την ιατρική βεβαίωση για την υπνική άπνοια, η οποία και είχε κατατεθεί στον φάκελο του Αριστείδη Φλώρου.

Ο γιατρός επί 2,5 περίπου ώρες κατέθετε το απόγευμα της Δευτέρας στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

Μετά το σάλο που ξέσπασε και τις δηλώσεις συναδέλφων του ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ο πρώην υπότροφος του Ευαγγελισμού και συνεργάτης του νοσοκομείου προσήλθε αυτοβούλως,συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για να καταθέσει για την υπόθεση.

Ωστόσο, η κατάθεση που έδωσε ήταν με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή του απλού μάρτυρα.

Ο γιατρός αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο στις 20:00 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία δύο αστυνομικών με πολιτικά, με το δικηγόρο του να δηλώνει ότι, «ήθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς κατέθεσε νωρίτερα σήμερα και ο Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος φέρεται να έθεσε υπόψη των εισαγγελέων όλα τα στοιχεία σχετικά με την πλαστογραφία της ιατρικής γνωμάτευσης.

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση» είχε δηλώσει για την πλαστογράφηση των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου ο κ. Ζακυνθινός μιλώντας στα «Νέα» και σημείωσε: «Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X