Επιλογές

Υπόθεση Φλώρου: Ερευνα σε 6 γιατρούς για την πλαστογραφία

Υπόθεση Φλώρου: Ερευνα σε 6 γιατρούς για την πλαστογραφία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξι γιατροί, τρεις καθηγητές και τρεις του ΚΕΠΑ περιλαμβάνονται στην έρευνα που διεξάγεται για την πλαστογραφία των πιστοποιητικών που χρησιμοποιήθηκαν για την αποφυλάκιση του Αργ Φλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ιστότοπος news24/7 από τους τρεις καθηγητές ιατρικής ερευνάται  πρωτίστως καθηγητής Ψυχιατρικής στο Αττικό νοσοκομείο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει σχετικό πιστοποιητικό και στη Βίκυ Σταμάτη! Ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι επικεφαλής της ομάδας του νοσοκομείου που δίνει πιστοποιητικά σε κρατούμενους για πάνω από έξι χρόνια.

Ο δεύτερος καθηγητής που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι νευρολόγος και έδωσε τη βεβαίωση για την επιληψία.

Το τρίτο πρόσωπο είναι μεταπτυχιακός και φέρεται ως ο κύριος ύποπτος για την πλαστογράφηση της υπογραφής της Καλιρρόης Λάμπρου.

Την διενέργεια της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης έχει αναλάβει ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Νικόλαος Γεωργακούλιας και έχει λάβει εντολή για διεκπεραίωση της ΕΔΕ και απόδοση ευθυνών εντός επτά ημερών.

Στο δικαστικό σκέλος την έρευνα έχει αναλάβει η ίδια η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, πράγμα που φανερώνει τη σημασία που δίδεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Τουλουπάκη είναι αποφασισμένη να ανοίξει σύντομα όλους τους λογαριασμούς, τόσο για ενεργητική δωροδοκία (πρόκειται για τους λογαρισμούς του Αρη Φλώρου), όσο και για παθητική δωροδοκία εκείνων που συνέργησαν στην πλαστογραφία.

Για τους τρεις γιατρούς του ΚΕΠΑ την έρευνα διεξάγει το υπουργείο Εργασίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X