Auto - Moto

Επίσημο! Τα supercars…. ερεθίζουν τις γυναίκες! video

Επίσημο! Τα supercars…. ερεθίζουν τις γυναίκες! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο eretikos.gr σας πληροφορεί σε καθημερινή βάση για ό, τι νέο και εντυπωσιακό υπάρχει στην αγορά του αυτοκινήτου. Έχετε δει παρουσιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων, έχετε δει supercars να… καταδιώκονται στο δρόμο από άλλα “κτήνη”, έχετε δει άλλα supercars, “ξεχασμένα” σε αποθήκες!

Τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα supecars είναι δεδομένα ένας από τους… καλύτερους φίλους του άντρα. Ωστόσο, υπάρχει και μια ακόμη παράμετρος που… χρήζει διερεύνησης.

Κι αυτή είναι πως και οι γυναίκες… αγαπάνε τα supercars!

Μια μελέτη στη Μεγάλη Βρετανία, υποστηρίζει ότι όντως τα αυτοκίνητα θεωρούνται σέξι από τις γυναίκες!

Τι… θέλουν οι γυναίκες από supercars;

Οι επιστήμονες επιχείρησαν να μελετήσουν ποιος είναι ο λόγος που οι γυναίκες «ερεθίζονται» από τα γρήγορα αυτοκίνητα. Παρόλο που οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι η ωραία εμφάνιση του αυτοκινήτου προσελκύει τις γυναίκες, οι ερευνητές κατέληξαν ότι βασικά είναι ο ήχος της μηχανής που εξιτάρει τη γυναίκα.

Lamborghini supercars

Τα παραπάνω συμπεράσματα βγήκαν ύστερα από μελέτη πάνω στη συμπεριφορά 40 άντρων και γυναικών. Αναπαρήγαγαν τον ήχο πολυτελών αυτοκινήτων όπως Φεράρι, Μαζεράτι, Λαμποργκίνι αλλά και από το μοντέλο Polo της Βολκσβάγκεν.

Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση της ΜV Agusta Superveloce 800;video

Αφού οι συμμετέχοντες άκουσαν τους ήχους, έδωσαν δείγμα του σάλιου τους προς ανάλυση των επιπέδων ορμονών. Αποδείχτηκε ότι ο ήχος της μηχανής Μαζεράτι προκάλεσε τη μεγαλύτερη άνοδο τεστοστερόνης στις γυναίκες κι αμέσως μετά ήταν εκείνος από τη Λαμποργκίνι.

Lamborghini

Ο ήχος των supercars που προκαλεί… συγκινήσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ένα 50% των αντρών παρουσίασαν ανάλογα επίπεδα τεστοστερόνης με τις γυναίκες στον ήχο της Μαζεράτι. Σε ότι αφορά τον ήχο της μηχανής του Polo, από ότι φάνηκε είναι ικανός ακόμα και να… ρίξει τα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης.

Και εγένετο… ID.4! Το «διαστημικό» ηλεκτρικό crossover της Volkswagen! video

«Διαπιστώσαμε ενδιαφέροντα πράγματα, ειδικά σε ότι αφορά τις γυναίκες», δήλωσε ο ψυχολόγος Ντέιβιντ Μόξον, επικεφαλής της έρευνας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X