Το blog του Νίκου Νικολόπουλου

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τι θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι που κράτησαν τα λάβαρα τραγουδώντας: «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»;

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τι θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι που κράτησαν τα λάβαρα τραγουδώντας: «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την πρόσφατη ψήφιση του νόμου για τον γάμο ομοφυλοφίλων και τα όσα επακολουθούν στο γίγνεσθαι της Πατρίδας μας, αλλά και εν όψει πάντα των κρίσιμων ευρωεκλογών, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) κ. Νίκος Νικολόπουλος παραθέτει το ακόλουθο άρθρο:

Τι ακολουθεί τον εθνομηδενιστικό φασιστικό νόμο  (μετά τα 140 φύλα του, των έρημων ελληνοπαίδων του κ. Μητσοτάκη) που θα τα διαθέτει σε … αφύσικους «γονείς 1 και 2» … δολοφονώντας τον ψυχικό τους κόσμο, με επέμβαση και στο Ληξιαρχείο;

Αυτό είναι που μας προβληματίζει και μας ανησυχεί. Διότι σύσσωμο το έθνος μας διαπίστωσε, όπως απεδείχθη πανηγυρικά, ότι στην Πατρίδα μας έχουμε ηγεσίες που έχουν εξελιχθεί σε πειθήνια όργανα μιας “Woke” ατζέντας η οποία απειλεί την ίδια την ύπαρξη της οικογένειας και ολόκληρης της πατρίδας μας !

«Αγκαλιά με τους ΛΟΑΤΚΙ», λοιπόν,  Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί και λοιποί … πολιτικοί πολιτικά διεστραμμένοι κλόουν, δηλώνουν υπερήφανοι … επειδή «η Ελλάδα εάλω», όπως είπε κάποιος τηλεοπτικός «μαϊντανός»

…Τώρα κατάφερε η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μητσοτάκη – Κασσελάκη – Ανδρουλάκη  να μην καταχωρείται πλέον το παιδί ως Άρρεν ή Θήλυ…

Τώρα, πια, κατά τις επανεκκινητικές WOKE  αρχές του κ. Μητσοτάκη και των Κασσελικών και λοιπών WOKικών συντρόφων του, ο Θεός … “δεν εποίησε μόνον  «άρρεν» και «θήλυ»” … αλλά με βάση τον νέο Νόμο (που ψήφισαν οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ) τα φύλα είναι περίπου 180, (προς το παρόν), συνεπώς, για τούτο, θα λέμε: «γονείς 1 και 2».

Και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταυτίστηκε με την ελάχιστη μειοψηφία του λαού και εμφανίζεται σε GAY-PARTY κατενθουσιασμένη επειδή με την συμβολή της από εδώ και πέρα, στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, οι γάμοι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ πλέον ως “Ο ΣΥΖΥΓΟΣ” και “Η ΣΥΖΥΓΟΣ” αλλά ως σύζυγοι 1 και  2 …

Και ενώ, αυτά και άλλα, τραγελαφικά, βιώνουμε μετά την ψήφιση του Νόμου που καταργεί την φυσιολογία του σώματος και ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ τον Θεό και τη φύση, χιλιάδες κόσμου … αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αλλά και πολίτες που θέλησαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο Σύνταγμα για το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο. 

Η ασυμφωνία της κοινωνικής πλειονότητας με την πολιτική της εκπροσώπηση είναι σε μεγάλη αναντιστοιχία με τον συσχετισμό δυνάμεων στη Βουλή. 

Η επόμενη ημέρα φανερώνει πως δεν είναι πιο ισχυρό το λόμπι (…) που επιθυμούσε την υπερψήφιση του νομοσχεδίου από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό!!

Οι διεργασίες για νέα κόμματα και νέες πολιτικές διεργασίες βάζουν φωτιά στα μπατζάκια της διεφθαρμένης – και ψυχοσωματικά ανώμαλης ΕΛΙΤ των Αθηνών.

Τα «καυτά» εθνικά και κοινωνικά θέματα που προβάλουν, όπως π.χ.Q

  • η κύρωση των πρωτοκόλλων που συνοδεύουν τη Συμφωνία των Πρεσπών,
  • ο περιορισμός της ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ,
  • της μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης στη φαρμακευτική αγωγή κ.ο.κ.

τώρα, μετά τον πανελοθρίαμβο των οπισθο-προοδευτικών Βουλευτών, τώρα λοιπόν, που η παράταξη του Καραμανλή μετετράπη σε ΚΚΣΕ … (δηλαδή, σε Κόμμα Καπουτζίδη, ΣΕργουλόπουλου) και έχουν για τα «σκουπίδια» την γνώμη της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, τώρα το χάσμα που χωρίζει τους πατριώτες Χριστιανούς  λαϊκο-δεξιούς της ΝΔ από την νεοφιλελεύθερη και προδοτική κλίκα του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ, του «κεντρώου», Μητσοτάκη, είναι αγεφύρωτο…!!

Και το ερώτημα γιγαντώνεται:

  • Τι θα γίνει στις ευρωεκλογές; Τι θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι που έχουν κρατήσει τα λάβαρα τραγουδώντας: «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία»;

Μήπως μάλιστα αυτής της βλάσφημης ψήφισης του γάμου μεταξύ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ακολουθεί και η εθνική υποχώρηση, με πρόβλεψη ακριβείας Κασσάνδρας, για τους ερχόμενους κινδύνους με τους οποίους βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα στην περίπτωση των ελληνοτουρκικών…;

Στα ελληνοτουρκικά, η υπογραφή της «Διακήρυξης των Αθηνών Περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας» δεν επέφερε τον κατευνασμό της εξ Ανατολών «απειλής» αλλά την αποθράσυνσή της.

Τα «ήρεμα νερά» μεταξύ Αθήνας-Άγκυρας δεν εμπόδισαν τον Ταγίπ Ερντογάν να περηφανεύεται ότι θα … “ξαναπετάξει τους Έλληνες στη θάλασσα”, όπως και να εκδίδει ΝΟΤΑΜ για την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών.

Συνεχίζονται αδιάκοπες οι τουρκικές προκλήσεις με τις NAVTEX και τις περαντζάδες τουρκικών ακταιωρών στα Ίμια… Δυστυχώς, δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη η αποτελεσματικότητα της κατευναστικής πολιτικής. 

Και σαν μην φτάνουν όσα προκαλούνται εις βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ήρθε και η βαρύτατη πρόκληση με την επαίσχυντη δήλωση του υπουργού Στυλιανίδη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι “η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική”! 

Ο φερτός, από τον Μητσοτάκη, υπουργός ναυτιλίας  ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο με την δήλωση του!!

 

Τέλος, εάν κάποιοι πιστεύουν ότι το αγροτικό πρόβλημα μπορούν να το διαχειριστούν επικοινωνιακά, πλανώνται πλάνην οικτράν και θα το πληρώσουν ακριβά, αν συνεχίσουν να τους κοροϊδεύουν.

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε συνδυασμό με την άνοδο της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο και όλα αυτά τα σκηνικά να διαδραματίζονται λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές, έχουν δημιουργήσει πανικό στο ΜΑΞΙΜΟΥ καθώς και στις κυβερνήσεις των χωρών της Ε.Ε..

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές και ξεκάθαρο ποιο είναι το δίλημμα στις ευρωεκλογές:

Ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Πατρίδας μας στην Ενωμένη Ευρώπη. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες πρέπει να στείλουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ένα ουσιαστικό μήνυμα με δύο κατευθύνσεις:

Πρώτον, ότι μπήκαμε στην Ευρώπη ως Έλληνες και ως Έλληνες θα παραμείνουμε!! Αξιώνοντας σεβασμό στα εθνικά μας συμφέροντα, στις Αρχές και τις Αξίες μας, στα Ιδανικά με τα οποία το Έθνος μας πορεύτηκε και τα οποία κληρονομήσαμε ως πολύτιμα ιστορικά χαρακτηριστικά του λαού μας.

Δεύτερον, ότι η Ευρώπη είναι αυτή που πρέπει να επανέλθει στον δρόμο που οραματίστηκαν οι ηγέτες που την ίδρυσαν. Να επιστρέψει στις Αξίες της Ένωσης των λαών, της Αλληλεγγύης, του σεβασμού της κυριαρχίας κάθε κράτους. Να απομακρυνθεί από την χειραγώγηση κρατών από άτυπα μη θεσμικά όργανα που εξυπηρετούν την προσπάθεια διαμόρφωσης μιας Ευρώπης διαφορετικών ταχυτήτων στην οποία μηδενίζεται ο ρόλος των εθνικών κυβερνήσεων άρα και η βούληση των Πολιτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X