Show Biz

Έτοιμη η Ελλάδα να στείλει την Κόνι Μεταξά στη Eurovision; (vid)

Έτοιμη η Ελλάδα να στείλει την Κόνι Μεταξά στη Eurovision; (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το J2US κατάφερε να αναδείξει νικητές τους Τάσο Ξιαρχό και Κόνι Μεταξά και όλοι μπορέσαμε να δούμε τη δημιουργικότητα τους αλλά και το ταλέντο το οποίο διαθέτουν! Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision.

Ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε σε παρουσίαση τραγουδιού και εννοείται πως οι κάμερες θέλησαν να αποσπάσουν δηλώσεις από τον τραγουδιστή για την επιτυχία που σημείωσε η Κόνι Μεταξά και έδωσε είδηση στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η κόρη του και ο φίλος της, Τάσος, έχουν δεχτεί πρόταση για τη Eurovision τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο!

«H Κόνι βγήκε νικήτρια μαζί με τον Τάσο στο J2US και το περίμενα. Πέντε χρόνια που ήταν στην Αμερική ήξερα πόσο δούλεψε. Ήθελε μια ευκαιρία να δείξει το πολύπλευρο ταλέντο της… Από ότι άκουσα τους έχουν κάνει ήδη πρόταση ή θα τους κάνουν τώρα αυτές τις μέρες να πάνε στη Eurovision είτε με την Ελλάδα, είτε με την Κύπρο…», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Λέτε να γίνει η ανατροπή; Γιατί μέχρι στιγμής η Ελλάδας από όσο ξέρουμε θα εκπροσωπηθεί από τη Stefania η οποία δεν κατάφερε να εμφανιστεί στον διαγωνισμό καθώς ματαιώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X