Φαίη Σκορδά: Θα πληρώσει 50.000 ευρώ στον Θάνο Καρατσιώλη

Σάλο είχε προκαλέσει η ανάρτηση του δικηγόρου, Θάνου Καρατσιώλη, στα social media ο οποίος μιλούσε για τις «πλαδαρές γκόμενες» στην παραλία. Ο Θεσσαλονικιός μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα στα μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα σε αυτά ακούστηκαν πολλά και στο Πρω1νό.

Η Φαίη Σκορδά είχε απευθυνθεί χαρακτηριστικά στις γυναίκες, λέγοντας πώς δεν πρέπει να ξανά πάνε στο γραφείο του. Ο δικηγόρος μετά από όλα αυτά είχε προσβληθεί με τα λεγόμενα της και είχε κατέθεσε αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη ζητώντας αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ!

Λίγους μήνες αργότερα, ο Θάνος Καρατσιώλης κατέθεσε την υπ’ αριθμόν 604335/2017 αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Η συμβιβαστική πρόταση φέρεται ότι ικανοποιεί ηθικά τον δικηγόρο, ο οποίος άλλωστε πρόκειται να διαθέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως εξαρχής είχε δηλώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ