Fragilemag

Big Brother 2020. Το κόσμημα τηλεχωματερής

Big Brother 2020. Το κόσμημα τηλεχωματερής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

του Μάρκου Ψυχάρη //

Η εποχή δεν σηκώνει νοσταλγία και όμως το Big Brother του 2020 τα κατάφερε. Η επαναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση γίνεται με όρους θεωρητικού της τηλεβοσκοπούλας που με μεστό λόγο, λέξεις ανήκουστες στα ζωντανά πιόνια – τους παίχτες καλέ- θα ξύσει κάθε γωνία άγχους και ματαιοδοξίας τους, έτσι ώστε η τηλεθέαση ν’ ανέβει.

Το Big Brother επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι, ότι μαζί του θ’ ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο – καθόλου άγνωστο στο τηλεοπτικό τοπίο – νέων και παλιών εκπομπών που θα αναλύουν τους παίχτες του παιχνιδιού και θα κρίνουν τις συμπεριφορές τους.

•Ο γκέι και ο σούπερ γκέι. Ο ισορροπιστής και ο ανισόρροπος. Η wannabe πετυχημένη και η ήδη πετυχημένη. Η κυρία με το ταγιεράκι και το αλάνι. Ο Ελληναράς που του είπαν πως ζει στην καλύτερη χώρα του κόσμου (και το πίστεψε). Οι διαγωνιζόμενοι του παιχνιδιού θυμίζουν πάγκο μανάβικου με φρούτα εποχής

•Η περίπτωση Χάρη Βαρθακούρη

Ο γιος του Γιάννη Πάριου μάλλον για καριέρα στο τραγούδι πήγαινε, και αφού, καθόλου τυχαία, δεν του έκατσε (κάτι σαν άλλος Άνδρεας Μικρούτσικος δηλαδή, που η πλάτη του αδελφού του ήταν αρκετά ψηλή να την ανέβει) αφού αυτοξεφτιλίστηκε αρκετά προβάλλοντας στο άθλιο “Globetrotters” (μια εκπομπή στο Star) τη σχέση του με τη σύζυγό του, έχει αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother 2020. Η δεύτερη καριέρα του μοιάζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πρώτη. Η πρώτη είχε – έστω και ακροθιγώς σχέση με την τέχνη – και η τέχνη, στον Χάρη, δεν πάει καθόλου.

Η επιστροφή του Big Brother φαντάζει ως το πάρτι μιας μοναξιάς ασήκωτης να την εξηγήσεις, να την αντέξεις, να τη δεχτείς. Δεν τρέχει τίποτα. Ο Σκάι, το κανάλι, που το προβάλλει, γνωρίζει καλά από τηλεσκουπίδια.

πηγή: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X