Fragilemag

Muted – Η σειρά που όλοι βλέπουν στο Netflix

Muted – Η σειρά που όλοι βλέπουν στο Netflix
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Muted. Μέχρι κάπου στη μέση της σειράς νιώθεις λες και είσαι στην καρδιά του ιδανικού ψυχολογικού θρίλερ. Παρακαλάς να μην τελειώσει το επεισόδιο και όταν αυτό συμβαίνει τα λίγα transit δευτερόλεπτα που πρέπει να περάσουν για να ξεκινήσει το επόμενο, φαντάζουν βασανιστικά πολλά. Και μετά; Τι συμβαίνει από τη μέση ως το τέλος;

Όταν μπαίνεις στην τροχιά των αποκαλύψεων, της λύσης μυστηρίων, σκέφτεσαι πως όλα θα μπορούσαν να έχουν πάει καλύτερα.
Το Muted – η σειρά των 6 επεισοδίων- έγινε μανία στο Netflix. Κάποιοι θα το αποθεώσουν. Ναι, μιλάμε για μια ισπανόφωνη σειρά, γυρισμένη στη χώρα των Βάσκων, που στέκεται πάνω στο φαινόμενο της υβριστοφιλίας (της ερωτικής ή σεξουαλικής έλξης που νιώθει άνθρωπος  για εγκληματίες, που έχουν διαπράξει συνήθως φόνο ή/και βιασμό). Και με έναν τρόπο μας ξεναγεί στη μαύρη τρύπα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Σέρχιο Θισκάρ, που ερμηνεύει ο Αρόν Πάιπερ. Είναι ένα βασανισμένος νεαρός άνδρας, θύμα της παρανοϊκής συμπεριφοράς των γονιών του, που μπαινοβγαίνει στη φυλακή, που πρέπει να υπομείνει τη βάναυση συμπεριφορά των αστυνομικών αρχών. Η συμπάθεια που νιώθουμε για εκείνον είναι δεδομένη μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που δεν θα σποϊλάρουμε. ..
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X