Fragilemag

Συνέντευξη | Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος: “Στη διάρκεια της παράστασής μου, δεν μπορεί να με προσβάλει τίποτα”

Συνέντευξη | Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος: “Στη διάρκεια της παράστασής μου, δεν μπορεί να με προσβάλει τίποτα”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης Παναγόπουλος

Θέλω – δε θέλω, τώρα πρέπει να του φερθώ με το σεις και με το σας. Γαμώ τα σινιέ εγκόσμια. Σ’ έναν καλύτερο κόσμο θα του είχα κάνει κεφαλοκλείδωμα, θα του έκλεβα το password στο facebook και θα έγραφα αρλούμπες στο όνομά του. Μπορώ να σκεφτώ και άλλα τέτοια αλλά πρέπει να επιστρέψω στην απαλότητα του συνειδητού παρόντος, στη συνέντευξή μας δηλαδή. Γι΄ αυτήν είμαστε εδώ άλλωστε.

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος είναι ο stand-up comedian που δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Είναι νεότερός μου, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση για όσα κάνει, όσα λέει στη σκηνή. Μου δίνει την αίσθηση πως είναι κομμάτι μιας γενιάς ανθρώπων που το χιούμορ της είναι καλύτερο, πιο ανοιχτό, περισσότερο χειραφετημένο από εκείνο της – παλιότερης – δικιάς μου. Τι άλλα; Στο σπίτι, όλοι καλά; Ο Κωνσταντίνος αυτή την περίοδο, κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Αλκμήνη, παρουσιάζει την παράσταση “Αυτά Από Μένα”. Μια κωμωδία best of με τα καλύτερα κείμενα που έγραψε και παρουσίασε τα 9 τελευταία χρόνια της πορείας του.

-Ας βάλουμε τα καλλιτεχνικά στην άκρη. Στο βιογραφικό σου γράφει πως “Σπούδασες γραφιστική στο Α’ ΤΕΙ Αθηνών ενώ παράλληλα εργάζεσαι και ως host σε Airbnb Experiences.” Σόρι, αλλά τι είναι το “host σε Airbnb Experiences”;

Είναι η δεύτερη δουλειά μου. Μιλάω για την αρχαία Ελλάδα σε τουρίστες.

-Ποιος είναι ο πατέρας της stand up κωμωδίας στην Ελλάδα;

Η stand upκωμωδία δεν έχει πατέρα. Είναι παιδί μπάσταρδο, μεγαλωμένο στους δρόμους και στα σκοτεινά μπαράκια του κέντρου.

-…και ποια είναι η μάνα της;

Η Κατερίνα Βρανά.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X