Fragilemag

Ζώδια – Η γοητεία της μετριοπάθειας

Ζώδια – Η γοητεία της μετριοπάθειας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Στιβ Αριστομένης-Τζόουνς

Ζώδια – Οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

Η νηφαλιότητα, έστω και με δυσβάσταχτους όρους, επανατοποθετείται στην πραγματικότητα. Ρεαλισμός Vs Σουρεαλισμός 1-0. Μας περιμένει μια εβδομάδα με λιγότερες παρεξηγήσεις, μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία. Φαντάζομαι η ισορροπία που εμπνέει η μετριοπάθεια είναι καλοδεχούμενη απ’ όλους μας (ανεξαιρέτως)

Κριός

Πώς αισθάνεσαι: Είναι λες και το φινάλε του πρώτου μήνα μιας νέας χρονιάς σου χαμογελά. Δεν είναι ένα ειρωνικό χαμόγελο. Είναι, ας το πούμε έτσι, μια επιβεβαίωση της υπομονής που έδειξες, της πίστης που άσκησες απέναντι σε μια σειρά ανοιχτά μέτωπα. Ο Ερμής έρχεται σε αρμονία με τον Ουρανό και αυτό στη δική σου περίπτωση μεταφράζεται σε μια σειρά επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες που θα χτυπήσουν την πόρτα σου. Θα είσαι εκεί να τις ακούσεις;

Τι να κάνεις; Ο Νόμος του Μέρφι δεν γράφτηκε για τον Κριό. Μην ποζάρεις λες και η έννοια της λέξης δυσκολία επινοήθηκε για σένα. Είναι λάθος να περάσεις μια “χαρισματική” για το ζώδιό σου εβδομάδα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Ταύρος

Πώς αισθάνεσαι: Δεν αισθάνεσαι; Δηλαδή τι κάνεις; Περιφέρεις την εσωτερική σου συννεφιά και την απαγγέλλεις στους άλλους μπας και πρωταγωνιστήσεις στη συμπόνια τους; Κάποιος πρέπει να σε ξυπνήσει. Ο ιδιότυπος λήθαργος που έχεις πέσει σε αδικεί. Στο γραφείο, στο σπίτι, στον δρόμο, στο μετρό, το να κυκλοφορείς δεξιά και αριστερά λες και δεν υπάρχει σωτηρία στην εσωτερική σου τρικυμία είναι αμαρτία.

Τι να κάνεις; Είναι μια εβδομάδα που η επικοινωνία ευνοεί του πάντες. Μη μείνεις έξω. Το να νιώσεις τη θετικότητα που ανοίγεται εκεί έξω δεν είναι υποχρέωση (εκτός αν εσύ το βλέπεις έτσι).

Δίδυμοι

Πώς αισθάνεσαι: Η ροή των πραγμάτων δεν ήταν η αναμενόμενη. Η παρατεταμένη εποχή συναισθηματικής και επαγγελματικής ξηρασίας σας βρίσκει εξαντλημένους. Τι όμως συμβαίνει από εδώ και πέρα; Η ευθυγράμμιση του Άρη με τον Αιγόκερω έρχεται για να φέρει την πολυπόθητη ισορροπία που αναζητάτε εναγωνίως με την πραγματικότητα. Κοιτάξτε καλύτερα τον κόσμο που μπορεί να ξανοιχτεί μπροστά σας. Έχει πρόσημο. Είναι θετικό.

Τι να κάνεις; Μια λύση -η δύσκολη – είναι να μην κάνεις ό,τι έκανες στο παρελθόν. Την αντέχεις; Η πνευματική ανοιχτότητα είναι ένα από τα στοιχεία σου. Αξιοποίησέ τη.

Καρκίνος

Πώς αισθάνεσαι: Είσαι από τους ευνοημένους του μήνα. Ξεπέρασες εμπόδια που για άλλους φαίνονται ανυπέρβλητα με χαρακτηριστική ευκολία. Έκανες σωστές επενδύσεις την κατάλληλη στιγμή. Ναι, ας το παραδεχτούμε, ζεις τη δική σου άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα. Ακόμα και αν στο αυτορρυθμιζόμενο -να το πούμε και αυτό- τοπίο των επιλογών που κάνει ο καθένας μας μπορεί να ένιωσες την αγωνία της ανασφάλειας, η εβδομάδα που ξανοίγεται μπρος σου είναι γεμάτη υποσχέσεις ευδαιμονίας.

Τι να κάνεις; Κατά μία έννοια δεν χρειάζεται ν’ αλλάξεις κάτι. Άσε το χρόνο να σε μπολιάσει με τη σοφία του.

Λέων

Πώς αισθάνεσαι: Δεν σου αρέσουν τα “σχεδόν”, τα “περίπου”, τα “κάπου”. Και το προηγούμενο διάστημα ήταν σαν να πέρασες μια περίοδο άχαρης αναμονής γύρω από τα σχέδια και τις προσδοκίες του. Η εβδομάδα που ξεκινά τουλάχιστον στο επικοινωνιακό της πλαίσιο μοιάζει να απελευθερώνει την αποθηκευμένη ενέργειά σου. Προσοχή! Οι εκπομπές θυμού που απλώνεις πρέπει να μειωθούν.

Τι να κάνεις; Η σύμπλευση του Άρη με τον Αιγόκερω σε φέρνουν αντιμέτωπο με μια δόση ρεαλισμού που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Παρθένος

Πώς αισθάνεσαι: Πώς θ’ ακουμπήσεις τη φροντίδα σου στα κατάλληλα πρόσωπα; Το γεμάτο ευγένεια αίτημά σου μέχρι σήμερα δεν έβρισκε ανταπόκριση. Γιατί άραγε; Υποτίθεται πως όλοι είμαστε ανοιχτοί στην ανιδιοτέλεια, στη ζεστασιά της πηγαίας ειλικρίνειας. Πριν χαθούμε στις λεπτομέρειες (θα είχε άραγε νόημα να το κάνουμε αυτό;) ας σταθούμε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αυτή έχει σημασία τώρα. Μπαίνουμε σε μέρες που όλοι μας θ’ αναζητήσουμε στους αγαπημένους μας τη φροντίδα που μας έλειψε. Ο χρόνος είναι μαζί σου…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X