Fragilemag

Ζώδια – Μια εβδομάδα γεμάτη προοπτικές

Ζώδια – Μια εβδομάδα γεμάτη προοπτικές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Στιβ Αριστομένης-Τζόουνς

Ζώδια της εβδομάδας – Η εαρινή ισημερία αναπτύσσει μια νέα δυναμική. Η επικοινωνία, η καινοτομία, η ονειροπόληση γίνονται αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Δείτε αυτή την εβδομάδα σαν μια απόπειρα εξωτερίκευσης ακόμα και τον πιο απόκρυφων δυνατοτήτων μας. Τόσο καλά; Ναι, τόσο καλά.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 – 25 Μαρτίου

Κριός

Πώς αισθάνεσαι: Λέτε “καλημέρα” και παίρνετε την ίδια απάντηση. Σας εκπλήσσει το γεγονός; Νιώθετε λες και οι γκρίζες μέρες, εκείνες που η φωνή σας -όσο δυνατή και στεντόρεια ήταν- είναι παρελθόν; Μια περίοδος γεμάτη δυναμική ανοίγεται μπροστά σας. Θα την αγνοήσετε; Σε ένα κόσμο που οι νίκες χάνουν το νόημα τους όταν οι μάχες που πρέπει να δοθούν σε όλα τα επίπεδα είναι τόσες πολλές κρατήστε χαμηλό προφίλ. Δείτε την μεγάλη εικόνα. Οργανώστε τις επιθυμίες σας. Το ότι το επόμενο χρονικό διάστημα τα άστρα μοιάζουν συγκινημένα από την παρουσία σας δεν σημαίνει πως θα καβαλήσετε το καλάμι.

Τι να κάνεις; Οι αλκυονίδες μέρες που έρχονται δεν πρέπει να ξοδευτούν σε χωρίς νόημα πεδία. Οργανώστε τις προτεραιότητές σας και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. 

Ταύρος

Πώς αισθάνεσαι: Πώς αισθάνεσαι; Ο Άρης περνά στους Ιχθύες. Ένας συνδυασμός που προβάλλει το ευάλωτο μέρος της προσωπικότητάς μας. Θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στο επαγγελματικό σου πεδίο. Αναρωτιέσαι. Να γίνουν τώρα; Να γίνουν λίγο αργότερα; Αν ακολουθήσεις τη δεύτερη οδό βεβαιώσου πως όταν κάνεις το πρώτο βήμα πρέπει να έχεις σκεφτεί το δεύτερο, το τρίτο και ούτω καθ’ εξής.

Τι να κάνεις; Έχεις ένα θέμα με την ταχύτητα. Το δικό σου “γρήγορα” είναι το “αργά” των άλλων. Αν θέλεις κάτι τώρα διεκδίκησέ το. Είναι η εποχή που τα “ναι” στις προτάσεις που καταθέτεις έχουν καλή ροή. Θα την αγνοήσεις; Μην ξεχνάς. Ζούμε στην εποχή της ατομικής ευθύνης. Είναι φορές που ακόμα και τα άστρα δεν μπορούν να ανακόψουν την τροχιά των εγωισμών μας.

Δίδυμοι

Πώς αισθάνεσαι: Τα βλέμματα που κερδίζετε αποκτούν την επιθυμητή τους διάσταση. Ο Ήλιος στον Κριό δεν θα βάλει τρικλοποδιές στο πεδίο της καθημερινότητας σας. Επιτέλους μετά από μια γκρίζα, σκιώδη περίοδο νιώθετε πως υπάρχει φλερτ εκεί έξω, πως ακόμα γνωρίζετε την τέχνη του πώς να έλκετε το ενδιαφέρον των άλλων. Είναι μια εβδομάδα που θα βγείτε στον κόσμο με βελτιωμένες επιδόσεις στον επικοινωνιακό και ερωτικό τομέα.

Τι να κάνεις;  Η εβδομάδα που τρέχει σε πάει στο επιθυμητό σημείο χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό δεν αναζητούσατε όλο το προηγούμενο διάστημα;

Καρκίνος

Πώς αισθάνεσαι: Ζεις τη δική σου επικοινωνιακή καταιγίδα. Μια σχέση από το παρελθόν σού χτυπά την πόρτα ξανά. Στη δουλειά οι πρωτοβουλίες σου βρίσκουν ευήκοα ώτα. Ο κόσμος φέρεται να φορά το χαμόγελό του και εσύ τον κοιτάς με ορθάνοιχτα τα μάτια από την έκπληξη. Δέξου, φρόντισε, αγκάλιασε αυτό το κομμάτι του χρόνου που η αθωότητα μοιάζει λες και ξεπερνά τον εαυτό της.

Τι να κάνεις; Η μέρα δεν τελειώνει όταν φεύγεις από τη δουλειά. Θα σου έλεγε πως από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά.

Λέων

Πώς αισθάνεσαι: Είναι η στιγμή που μπορείς να ποντάρεις στη δυναμική σου χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Το ίδιο θα έκανες έτσι και αλλιώς, Λέων είσαι, αλλά αυτή τη φορά μπορείς να δράσεις έχοντας πάρει την εμπιστοσύνη των άστρων. Η πορεία του Ήλιου έρχεται να δικαιώσει μια σειρά πρωτοβουλιών που πήρες στο παρελθόν και είχαν αμφισβητηθεί έντονα από συνεργάτες και μέλη της οικογένειά σου. Αισθανθείτε ελεύθεροι ν’ απολαύσετε αυτούς που αγαπάτε αφήνοντάς τους να σας δείξουν την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό σας.

Τι να κάνεις; Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση, χωρίς να ξεχνάτε πως η οικογένεια είναι η γραμμή εκκίνησης των δράσεών σας.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X