Γυναίκα

H νέα It bag ανήκει στον οίκο Bottega Veneta και ήδη τη φορούν οι influencers! (pics)

H νέα It bag ανήκει στον οίκο Bottega Veneta και ήδη τη φορούν οι influencers! (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Bottega Veneta μας εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020/21 στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και από ότι φαίνεται τα It girls του Instagram έχουν δείξει την προτίμηση τους σε μια τσάντα η οποία ανήκει στον οίκο και πρέπει να τη δεις.

Μια από τις «ιδιότητες» του γνωστού οίκου είναι η δημιουργία δερμάτινων τσαντών και κάθε χρόνο βλέπουμε υπέροχες δημιουργίες να εμφανίζονται και φέτος θα δούμε παντού τη νέα τσάντα που επιλέγουν celebs και fashion gurus, να εμφανίζεται παντού.

O Daniel Lee ανέλαβε χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στον οίκο και από τότε έχει καταφέρει να βάλει το brand ξανά στον μεγάλο χάρτη της μόδας! Τώρα λανσάρει μια καινούργια pouch bag η οποία διαθέτει μια ογκώδης αλυσίδα σε χρυσό χρώμα και θα γίνει ανάρπαστη, να μου το θυμηθείς!

Μια από τις celebrities που την έχει επιλέξει είναι η Hailey Bieber, την οποία την είδαμε πρόσφατα να κυκλοφορεί και με total look από τον οίκο!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Just in case yesterday’s post wasn’t enough ✨Don’t get me wrong the green is AMAZING but my heart belongs to neutrals 🦋 #NewBottega #DanielLee #BottegaVeneta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOTTEGA VENETA by Daniel Lee (@newbottega) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

green in Pari 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις

 

Δείτε ακόμη: Rochas: Μονόχρωμα looks και αυστηρές γραμμές στη νέα συλλογή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X