Γυναίκα

Moschino: Ο οίκος κατάφερε να «κλείσει» όλα τα hot μοντέλα της παγκόσμιας μόδας για τη νέα του καμπάνια

Moschino: Ο οίκος κατάφερε να «κλείσει» όλα τα hot μοντέλα της παγκόσμιας μόδας για τη νέα του καμπάνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το όραμα του οίκου Moschino, και πιο συγκεκριμένα του Jeremy Scott είναι ξεκάθαρο για τη φετινή Άνοιξη και με τη νέα του καμπάνια μας δείχνει δυναμική επιστροφή των ’80s αλλά και νέα trends.

Ο γνωστός σχεδιαστής κατάφερε να επιστρατεύσει μεγάλα ονόματα για τη νέα καμπάνια του οίκου μόδας όπως η Kaia Gerber, Adut Akech, Bella Hadid, Gigi Hadid και Imaan Hammam και δημιουργήσε το απόλυτο fashion συγκρότημα. Μάλιστα, στο νέο video που κυκλοφόρησε για την καμπάνια του βλέπουμε την Tyra Banks να μας παρουσιάζει το συγκρότημα του οίκου Moschino, το οποίο ονομάζεται Moschinorama.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @itsjeremyscott ・・・ 🎤👄🤘🏽IT’S A COOL WORLD ! @imaanhammam @gigihadid @kaiagerber @bellahadid PHOTOGRAPHED BY STEVEN MEISEL STYLED BY @carlynecerfdedudzeele HAIR & MAKE UP @guidopalau & @patmcgrathreal CASTING @pg_dmcasting & @samuel_ellis ART DIRECTION @duzansky #MOSCHINORAMA #imaanhammam #gigihadid #kaiagerber #bellahadid #cerfstyle #stevenmeisel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino) στις

Τα κορίτσια ερμηνεύουν το τραγούδι “Cool World” της Karla DeVito και η ατμόσφαιρα έχει έναν χαρακτήρα του παρελθόντος που μας αρέσει πολύ και είναι εξαιρετικά ιδιαίτερος!

Δείτε ακόμη: Χτενίσματα: Η Sleek αλογοουρά είναι το hair obsession της ημέρας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X