Γυναίκα

4 χρόνια “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΜΑΣ”

4 χρόνια “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΜΑΣ”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 22 Μαρτίου, η APIVITA και η Aegean Rebreath, μέλη του Οργανισμού 1% for the Planet, μετρώντας 3 συναπτά έτη συνεργασίας, ουσιαστικής δράσης και προσφοράς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ανανεώνουν τη συνεργασία τους, ενώνοντας, και φέτος, τις δυνάμεις τους, με σύνθημα: «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας».

Η Aegean Rebreath

Η Aegean Rebreath αποτελεί μέλος του Οργανισμού 1% for the Planet. Ο φορέας αποτελείται από ενεργούς πολίτες με επαγγελματική δραστηριότητα σε διαφορετικούς τομείς και πεδία, με κοινό στόχο την προστασία και ενίσχυση του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Η Aegean Rebreath έχει αναπτύξει ένα ολιστικό μοντέλο που περιλαμβάνει δράσεις αποσυμφόρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, συνέργειες που φέρνουν κοντά την κοινωνία των πολιτών, τον ιδιωτικό τομέα και τις κεντρικές αρχές, ανάπτυξη δεδομένων και προτάσεων, καθώς και υλοποίηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, με σκοπό την αλλαγή κουλτούρας για την προστασία του θαλάσσιου πλούτου.

Η APIVITA

Η APIVITA, η πρώτη B Corp πιστοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα, με την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Δίκτυο 1% for the Planet, δεσμεύεται να επιστρέφει στον πλανήτη το 1% των πωλήσεων επιλεγμένων προϊόντων της, μέσω συνεργασιών με διεθνείς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που έχουν ως στόχο την προστασία της βιοποικιλότητας και των μελισσών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτύξει μία πολυεπίπεδη συνεργασία με την Aegean Rebreath, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως το έργο της, από το 2020 έως και σήμερα με την αφιέρωση του 1% των παγκόσμιων πωλήσεων της αντηλιακής σειράς BEE SUN SAFE!

«Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας!» και το 2024!

Με το σύνθημα «Μαζί για το μέλλον των θαλασσών μας», η APIVITA και η Aegean Rebreath ταξιδεύουν, τα τελευταία 4 έτη, σε νησιωτικούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της χώρας μας, πραγματοποιώντας θαλάσσιους και παράκτιους καθαρισμούς, καθώς και συλλογή μικροπλαστικών, προβαίνοντας, συγχρόνως, και σε δράσεις ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

«Το 2024, συνεχίζουμε την συνεργασία μας, ταξιδεύοντας σε 4 νέους προορισμούς, με την ίδια όρεξη, το ίδιο μεράκι, την ίδια ενέργεια!

Πόσους προορισμούς έχουμε, από κοινού, επισκεφθεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας; Σε ποια νησιά, ποιες πόλεις, ποια χωριά έχουμε φτάσει; Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνέργειάς μας; Τι περιλαμβάνει το πλάνο μας για την φετινή χρονιά;»

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη δράση της Aegean Rebreath από το 2017 μέχρι σήμερα, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού και τη συνεργασία APIVITA & Aegean Rebreath, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00-12.00, στο The APIVITA Experience Store.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X