Γυναίκα

Εμφάνιση για πάρτι διασκέδαση και απόλαυση

Εμφάνιση για πάρτι διασκέδαση και απόλαυση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα πάρτι των γιορτών είναι συνδεδεμένα με τη διασκέδαση και την απόλαυση, στο ίδιο πνεύμα πρέπει να είναι και η εμφάνιση!  Σκεφτείτε: πολυτελείς υφές, όπως βελούδο και παγιέτες, μεταλλικές αποχρώσεις, και κλασικά μαύρο και κόκκινο… Οι γιορτινές συγκεντρώσεις είναι εδώ και εμείς σας δίνουμε ιδέες της τελευταίας στιγμής

Ξεκινώντας από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι και τα Φώτα, όλες οι ημέρες και οι… νύχτες είναι γεμάτες πάρτι, εξόδους και συγκεντρώσεις. Τι εμφανίσεις θα κάνουμε; Σας δίνουμε μερικές ιδέες ανάλογα με τον τόπο και το ύφος της εκδήλωσης για να είστε πάντοτε κομψή και μέσα στο εορταστικό πνεύμα!

1.    Ένα κλασικό μαύρο μικρό φόρεμα και αξεσουάρ

Φορέστε το βασικό σας LBD (little black dress) με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και μακριά λαμπερά σκουλαρίκια. Αν μάλιστα, έχετε ένα μαύρο φόρεμα με κεντήματα ή παγιέτες, τόσο το καλύτερο! Είναι στη μόδα!

2.    Φορέστε τα κόκκινα!

Ένα φόρεμα ή μία φόρμα στα κόκκινα και ίδιο παλτό και αξεσουάρ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! Φροντίστε μία εορταστική λεπτομέρεια στα αξεσουάρ ή στα κοσμήματα. Ή πάλι φορέστε ένα βελούδινο παλτό ακόμη και με απλά ρούχα. Είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε.

3.    Βελούδινο φόρεμα και ψηλά τακούνια

Για τις πιο επίσημες χριστουγεννιάτικες βραδιές σας, ένα βελούδινο φόρεμα είναι η τέλεια Πάντα κομψό και πολυτελές, επιλέξτε το σε σκούρο κόκκινο, μπορντό, σκούρο μπλε ή σκούρο πράσινο και κρατήστε όλα τα αξεσουάρ σε… χαμηλούς τόνους.

4.    Μονοχρωμία και εντυπωσιακά κοσμήματα

Τι περισσότερο luxe και φανταχτερό από ένα εντυπωσιακό κολιέ; Για να αναδείξετε το αγαπημένο σας κόσμημα, φορέστε το με μονοχρωμία.  ρούχο σε ουδέτερο χρώμα Και τι πιο αριστοκρατικό, από τα λευκά! Αβίαστα κομψό, θα σας κάνει να φαίνεστε αστραφτερή!

5.    Κοστούμι και παλτό

Φορέστε ένα μαύρο κοστούμι με παντελόνι καμπάνα ή με ένα μαύρο πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι. Θα ξεχωρίσετε με το στιλ σας. Φροντίστε να είναι από καλά υφάσματα και με εξαιρετικό κόψιμο. Αν μάλιστα φορέσετε ένα κόκκινο ή κεντημένο παλτό θα εντυπωσιάσετε!

6.    Εορταστικό top και skinny τζιν ή παντελόνι ή φούστα με παγιέτες και απλή μπλούζα

Επειδή τα skinny  τζιν μας δεν μας προδίδουν ποτέ, γιατί να μην τα φορέσουμε και σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ; Επιλέξτε ένα γυαλιστερό πουκάμισο ή ένα τοπ με μεταλλικές υφές ή παγιέτες και συνδυάστε τα με ένα απλό ζευγάρι τακούνια.
Από την άλλη, μπορείτε να κάνετε το ανάποδο! Να φορέσετε ένα λαμπερό παντελόνι ή φούστα και να το συνδυάσετε με μία απλή μπλούζα και τα ανάλογα αξεσουάρ.

7. Φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλές μπότες

Επιλέξετε ένα μακρύ φόρεμα με μακριά μανίκια και τονίστε ένα πιο χαλαρό αλλά πάντοτε εντυπωσιακό λουκ με ψηλές μπότες. Ένα φόρεμα από σατέν, μετάξι ή βελούδο (αν είναι και σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα, ακόμη καλύτερα),  με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες (ανάλογα με το ύφασμα του φορέματος μπορεί να είναι από καστόρι ή βελούδο), είναι τέλεια επιλογή για πολλές εξόδους.

ΠΗΓΗ WomanIdol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X