Γυναίκα

Η 82χρονη Jane Fonda μας δείχνει τη θρυλική γυμναστική της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο (vid)

Η 82χρονη Jane Fonda μας δείχνει τη θρυλική γυμναστική της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Jane Fonda έγινε γνωστή μέσω των βίντεο που είχε δημιουργήσει στη δεκαετία των ’70s όπου μάθαινε στις γυναίκες πως να γυμναστούν από το σπίτι τους εύκολα και γρήγορα και από τότε βρίσκεται στο προσκήνιο.

Μπορεί μετά από μια σειρά βίντεο, να σταμάτησε να μας μαθαίνει ασκήσεις γυμναστικής και να αφοσιώθηκε στην υποκριτική, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει ξεχάσει το παρελθόν της και επιστράτευσε τις γυμναστικές της ικανότητες για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να γυμνάζεται αλλά και να ενδιαφέρεται για το περιβάλλον.

Η Jane Fonda δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok και στο πρώτο video μας δείχνει μια άσκηση για ζέσταμα και παράλληλα καλεί τον κόσμο να ενδιαφερθεί για το περιβάλλον!

Να σου θυμίσουμε πως είναι 82 ετών και είναι απλά υπέροχη!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Join me for a Virtual @firedrillfriday !!! . Join our virtual #FireDrillFriday🔥 this Friday at 11am PT / 2pm ET to to keep the pressure on politicians to adopt a #GreenNewDeal, end new fossil fuels, and enact a just transition to a renewable economy that protects workers and communities. Let’s tackle the climate crisis while we #StayHome. . Register at the link in our bio. @greenpeaceusa @janefonda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις

Δείτε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Η νέα συνταγή που ξετρέλανε τις διαδικτυακές φίλες της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X