Γυναίκα

Λαμπερή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Λαμπερή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικο πάρτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για να έχετε μια λαμπερή εμφάνιση πρέπει πρώτα να έχετε λαμπερό δέρμα. Πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος, επενδύστε λίγο χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας. Ξεκινήστε κάνοντας απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να εξαφανίσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Συνεχίστε με μια ενυδατική μάσκα προσώπου που θα αφήσει το δέρμα σας ελαστικό και λαμπερό.

Θυμηθείτε, το μακιγιάζ φαίνεται καλύτερα σε καλά ενυδατωμένο δέρμα. Έτσι, κρατήστε μια ενυδατική κρέμα και ένα βάλσαμο για τα χείλη, ειδικά τις πιο κρύες μέρες. Και ακριβώς επειδή είναι χειμώνας, μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας. Αυτές οι ακτίνες UV εξακολουθούν να παίζουν ακόμη και τις πιο συννεφιασμένες μέρες.

 

Τα Χριστούγεννα είναι η κορωνίδα των χειμερινών γιορτών. Και ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα βάλετε όλα με τα κόκκινα και τα πράσινα, σκεφτείτε να ακολουθήσετε μια πιο διακριτική προσέγγιση.

 

Ένα βελούδινο κόκκινο φόρεμα μπορεί να είναι εκπληκτικό, αλλά αν όλες φορούν κόκκινο, γιατί να μην ξεχωρίσετε σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων; Σκεφτείτε σμαραγδένια πράσινα, μπλε σαν ζαφείρι ή μωβ του αμέθυστου.

 

Αξεσουάρ με εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια. Για το μακιγιάζ, η χρυσή σκιά ματιών μπορεί πάντα να ταιριάζει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Συνδυάστε την με ένα έντονο κραγιόν, κατά προτίμηση σε ματ, για αυτό το εκλεπτυσμένο φινίρισμα.

 

Ο φετινός χειμώνας απαιτεί ένα κομψό αλλά άνετο σύνολο και πολλά λευκά και ασημί για να ταιριάξετε με πνεύμα του χειμώνα και της εορταστικής περιόδου. Αν θέλετε να κάνετε casual εμφανίσεις, ένα λευκό πουλόβερ σε συνδυασμό με μια ασημί η χρυσαφί πλισέ φούστα μπορεί να είναι και κομψό και άνετο.

 

Χρώματα όπως το σκούρο μπλε ή το γαλάζιο του πάγου, τα μουντά ροζ και το χιονισμένο λευκό μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε σαν να έχετε βγει από μια χειμερινή «Χώρα των θαυμάτων».

 

Συνδυάστε ένα ζεστό πουλόβερ με μια σατέν ή βελούδινη φούστα ή φορέστε ένα βελούδινο φόρεμα με μπότες μέχρι τους μηρούς.

 

Μην ξεχάσετε ότι ένα κοντό ζακετάκι από ψεύτικη γούνα ή ένα πολύ καλό παλτό μπορεί να αναδείξει το ντύσιμό σας. Και, να θυμάστε πάντα, μια χειμερινή εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα ζευγάρι κομψές μπότες.

 

ΠΗΓΗ: womanidol

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X