Γυναίκα

Λαμπερό πρόσωπο με φυσικούς και ανέξοδους τρόπους

Λαμπερό πρόσωπο με φυσικούς και ανέξοδους τρόπους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε πώς θα αποκτήσετε εύκολα και ανέξοδα ένα λαμπερό πρόσωπο!

Πάγος: Είναι το μικρό μυστικό της Kate Moss η οποία έχει αποκαλύψει σε αρκετές συνεντεύξεις της ότι κάθε πρωί βυθίζει το πρόσωπο της σε ένα μεγάλο μπολ γεμάτο παγωμένο νερό και παγάκια. Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται οι skincare experts να εξηγήσουν πως το κρύο νερό και τα παγάκια ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, χαρίζουν σύσφιξη στο δέρμα, μειώνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κλείνουν τους πόρους και προσφέρουν λάμψη. Επίσης, ανακουφίζουν και εξαφανίζουν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Καλό είναι αμέσως μετά να ταμπονάρετε απαλά το πρόσωπο με μια καθαρή πετσέτα ή χαρτομάντιλο και να απλώσετε προϊόν με βιταμίνη C.

Μασάζ: Μπορείτε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τεχνική μετά την εφαρμογή κάθε προϊόντος περιποίησης όπως ορό, κρέμα ενυδάτωσης ή έλαια με βιταμίνες. Με αυτό τον τρόπο έχετε δύο διαφορετικά πλεονεκτήματα. Αρχικά εκείνα που σας προσφέρουν τα συστατικά της φόρμουλας και στη συνέχεια του μασάζ που ενισχύει την μικροκυκλοφορία και βοηθά ώστε τα συστατικά να εισχωρήσουν ευκολότερα και να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα εξαφανίζετε τα πρηξίματα και απομακρύνετε τις τοξίνες. Επιμείνετε σε σημεία του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο και το περίγραμμα του προσώπου.

Απλώνετε τα προϊόντα περιποίησης σε νωπό δέρμα: Αν θέλετε οι φόρμουλες να λειτουργούν στο 100% πρέπει να εφαρμόζονται σε ελαφρώς νωπό δέρμα. Προσοχή, όχι βρεγμένο. Σύμφωνα με τους ειδικούς όταν η επιδερμίδα είναι νωπή η απορρόφηση των προϊόντων γίνεται ευκολότερα, ειδικά αν περιέχουν στη σύνθεση τους υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη. Ο συγκεκριμένος τρόπος ενδείκνυται σε όλους τους τύπους δέρματος αλλά κυρίως στα ξηρά και ευαίσθητα.

Μαξιλαροθήκες: Αν το δέρμα σας κάποια πρωινά είναι θαμπό ίσως φταίει η μαξιλαροθήκη σας! Οι περισσότεροι δερματολόγοι υποστηρίζουν πως όταν κάποιος ασθενής τους αντιμετωπίζει ξαφνικά προβλήματα ακμής και θαμπάδας εκείνο που τον ρωτούν είναι πόσο συχνά αλλάζει την μαξιλαροθήκη του. Κι αυτό επειδή τα περισσότερα υφάσματα συγκεντρώνουν βακτήρια και μικρόβια που προκαλούν τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Προτείνουν λοιπόν αρχικά να την αλλάζουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν μία από μετάξι το οποίο δεν ταλαιπωρεί το δέρμα με τριβή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X