Γυναίκα

Μαρία Ναυπλιώτου: Κουρεύτηκε μόνη της

Μαρία Ναυπλιώτου: Κουρεύτηκε μόνη της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά τη φετινή σεζόν είναι οι αφέλειες, και η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να εμπιστευτεί τον κομμωτή της και πλέον έχει άλλο look.

Η γνωστή ηθοποιός διαθέτει ένα υπέροχο πρόσωπο και κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram., οι followers την εκθειάζουν και της γράφουν κολακευτικά σχόλια. Και κάτι έγινε και αυτή τη φορά αλλά έχουμε μια μικρή ένσταση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της καθώς δεν μπορεί να βρεθεί με τον κομμωτή της και οι αφέλειες της είχαν μακρύνει! Ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram για να μας δείξει το αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως την κοιτάμε μας φαίνεται πως δεν έχει πάει πολύ καλά το εγχείρημα! Μπορεί, βέβαια, να φταίει και η πόζα αλλά δε φαίνεται πολύ επιτυχημένο το κούρεμα.

Αν δεν είστε σίγουρες για την κοπή των μαλλιών σας από τα χεράκι σας, αφήστε καλύτερα τους ειδικούς να αναλάβουν! Θα γίνει σύντομα!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από άνιση μάχη με τα ψαλίδια και τις αφέλειες κατάφερα αυτό 💇🏻‍♀️ Νομίζετε ότι τα κατάφερα? Τα φαινόμενα απατούν #μείνετεμακριάαποψαλίδια #stayawayfromscissors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις

Δείτε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για υγιεινά cookies

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X