Γυναίκα

Με ποιο ντύσιμο θα τον ξετρελάνετε…πράξτε αναλόγως.

Με ποιο ντύσιμο θα τον ξετρελάνετε…πράξτε αναλόγως.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Είναι στο χέρι σας να τον ξετρελάνετε αρκεί να διαλέξετε το κατάλληλο ντύσιμο. Η αλήθεια είναι όμως, ότι ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουμε ποιο ντύσιμο οι άνδρες θεωρούν σέξι. Φυσικά, κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και υπάρχουν ρούχα που άλλους τους εξιτάρουν ενώ άλλους τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ που θα τον ξετρελάνουν και… πράξτε αναλόγως.
1.Τακούνια

Μπορεί να μην είναι και πολύ άνετα, αλλά και οι γυναίκες λατρεύουμε να τα φοράμε και οι άνδρες να μας βλέπουν με αυτά. Τα τακούνια περικλείουν μέσα τους μία έννοια δυναμισμού. Ταυτόχρονα κάνουν τα πόδια και τους γλουτούς μας να φαίνονται πιο ωραίοι απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι γεγονός ότι οι άνδρες ξεσηκώνονται όταν βλέπουν μία γυναίκα με ψηλά τακούνια. Όχι μόνο αναδεικνύουν ένα ρούχο αλλά και συγκεκριμένα σημεία της γυναικείας ανατομίας που αρέσουν ιδιαιτέρως στο ισχυρό φύλο. Μάλιστα, μην ξαφνιαστείτε αν σας ζητήσει να φορέσετε τα ψηλοτάκουνα και στο… κρεβάτι!

2. Φούστα

Κάποιοι άνδρες προτιμούν τις πολύ κοντές φούστες. Αυτό σημαίνει ότι η θέα του γυμνού ποδιού τούς εξάπτει τη φαντασία. Όσο πιο στενή η φούστα τόσο καλύτερη είναι η εικόνα που μπορούν να έχουν για το τι κρύβεται από κάτω. Παρόλα αυτά, κάποιοι άνδρες προτιμούν την ιδέα μιας πιο μακριάς φούστας. Γενικά, οι άνδρες λατρεύουν τις φούστες, γιατί αναδεικνύουν τα γυναικεία πόδια και βγάζουν τη θεά που κρύβετε μέσα σας.

3. Εσώρουχα

Φυσικά πρόκειται για του νούμερο ένα “όπλο” αποπλάνησης. Παρόλα αυτά, μολονότι τα εσώρουχα εξιτάρουν τους άνδρες, το αντικείμενο του πόθου μπορεί να τα απολαύσει μόνο κατ’ ιδίαν. Αφήστε, λοιπόν, το δαντελωτό σουτιέν σας να φαίνεται μέσα από το τοπ ή το πουκάμισό σας. Θα τον τρελάνει και δεν θα βλέπει την ώρα να βρεθείτε μόνοι σας στο σπίτι/ξενοδοχείο/οπουδήποτε θα μπορέσετε να απομονωθείτε…

4.Ψηλές κάλτσες

Ναι, καλά διαβάσατε! Κάτι τόσο απλό όσο ένα ζευγάρι μαύρες ή γκρι ψηλές κάλτσες φορεμένες με μια κοντή φούστα είναι αρκετό για να τον εξιτάρει. Σκεφτείτε το: κρύβετε ένα σημαντικό κομμάτι των ποδιών σας, ενώ την ίδια στιγμή τού αποκαλύπτετε λίγη επιδερμίδα. Για κάποιους άνδρες, οι ψηλές κάλτσες ισούνται με τη φαντασίωσή τους να σας δουν ντυμένη μαθήτρια (ή ποδοσφαιριστή). Για άλλους, αποτελούν απλά ένα σέξι look που σίγουρα θα τους τρελάνει.

5. Κολάν

Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, αλλά το κολάν αρέσει πολύ στους άνδρες. Άλλωστε, πρόκειται για ένα είδος δεύτερου δέρματος. Αγκαλιάζουν τα πόδια σας και συνδυάζουν την άνεση με τον αισθησιασμό. Όταν θα σας δουν με κολάν, το βλέμμα τους θα πέσει στη σιλουέτα σας και τα αίματα θα… ανάψουν. Αφήστε που το κολάν είναι ιδανικό για ένα ραντεβού στο σινεμά ή για οποιαδήποτε έξοδο, ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσετε. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι έχετε επιλέξει ένα χοντρό κολάν -είναι τουλάχιστον κακόγουστο να φαίνεται το εσώρουχό σας.

6. Tank top

Αναδείξτε τους ώμους σας και σίγουρα θα τον ξετρελάνετε. Ό,τι είδους tank και να φορέσετε, ένα είναι σίγουρο: δεν θα περάσετε απαρατήρητη. Με το συγκεκριμένο τύπο τοπ θα δείξετε τα μπράτσα σας, αλλά και μία ιδέα από μπούστο, αφού τα περισσότερα tank top είναι συνήθως άνετα και ριχτά.

7. Κοντά τοπ

Δεν είναι μόνο στιλάτα, αλλά και πολύ σέξι. Ένα κοντό τοπ σίγουρα θα ξετρελάνει το έτερον σας ήμισυ. Γιατί; Είναι γεγονός ότι οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν το γυμνό σώμα και ένα κοντό τοπ θα αφήσει να φανεί το στομάχι και η κοιλιά σας και αυτός θα εντυπωσιαστεί. Προσοχή, καλό θα είναι αυτά τα σημεία της σιλουέτας σας να είναι και λίγο γυμνασμένα.

8. Σορτς

Αν και υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά σορτς, κάθε τύπος είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει τον άνθρωπό σας. Παρόλα αυτά, μερικά είναι πιο αποτελεσματικά από άλλα. Τα τζιν σορτς είναι οι καλύτεροι φίλοι τόσο των κοριτσιών όσο και των αγοριών. Είναι εξίσου σέξι όσο και διαχρονικά. Ειδικά αν πρόκειται για σορτς που μοιάζουν κατεστραμμένα και πολυφορεμένα. Συνδυάστε τα με ένα απλό πουκάμισο ή ένα στενό τοπ και κάντε τον σύντροφό σας έναν πραγματικά… ευτυχισμένο άνθρωπο.

9. Φόρεμα

Σύμφωνα με πολλούς άνδρες, μια γυναίκα μέσα σε ένα φόρεμα είναι μια απίστευτα σέξι εικόνα. Άσχετα με το τι φόρεμα θα επιλέξει, το αποτέλεσμα έχει μία δόση αισθησιασμού, θηλυκότητας και λάμψης που ελάχιστα άλλα ρούχα διαθέτουν. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να φορέσετε κάτι που θα τον εντυπωσιάσει πραγματικά, προτιμήστε ένα στενό, κοντό και γενικότερα αποκαλυπτικό bodycon φόρεμα που θα αναδείξει τόσο τα πόδια όσο και το μπούστο σας. Ο τρόπος που θα αγκαλιάζει το σώμα σας, θα του βάλει σίγουρα ιδέες…

10. Δαντέλα

Όλοι σχεδόν οι άνδρες λατρεύουν τη δαντέλα. Και γιατί όχι; Είναι σέξι, κλασική, διαχρονική, λαμπερή και κομψή, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει και μια τολμηρή πλευρά. Αν φορέσετε ένα διάφανο δαντελωτό πουκάμισο ή τοπ και από μέσα βάλετε ένα tank top ή ένα απλό σουτιέν-μπούστο, θα θέλει σίγουρα να ανακαλύψει τι κρύβεται… πιο μέσα.

Φυσικά, κάποιοι άνδρες δεν ακολουθούν σεξιστικά στερεότυπα και απλά τους αρέσετε ότι ρούχα ή αξεσουάρ και να φορέσετε. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τους εξιτάρει το μυαλό, το χιούμορ, το χαμόγελό σας και να μην χρειάζεται να καταφύγετε σε οποιοδήποτε “τέχνασμα” για να τους ανεβάσετε τη λίμπιντο. Η συμβουλή μου; Να είστε πάνω απ’ όλα ο εαυτός σας!

ΠΗΓΗ:WomanIdol

Πόσο «πουλάει» το σεξ στη μόδα τελικά; Όλα αλλάζουν!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X