Γυναίκα

Met Gala 2023: Οι καλύτερες εμφανίσεις με δημιουργίες του Καρλ Λάγκερφελντ

Met Gala 2023: Οι καλύτερες εμφανίσεις με δημιουργίες του Καρλ Λάγκερφελντ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Met Gala 2023 πραγματοποιήθηκε Δευτέρα βράδυ  στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και είναι η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας. Φέτος ήταν αφιερωμένο στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας, τον  Καρλ Λάγκερφελντ, και με τον τίτλο “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”.

Οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί απέτισαν φόρο τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ επιλέγοντας να φορέσουν δημιουργίες του.

Η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής του 2004 από τον οίκο Chanel. Το είχε φορέσει στη διαφημιστική καμπάνια για το διάσημο άρωμά του. Η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε με μαργαριτάρια αγαπημένο αξεσουάρ του σχεδιαστή. Για το φόρεμα χρειάστηκαν 50.000 λευκά μαργαριτάρια.

Η Ναόμι Κάμπελ επέλεξε επίσης ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο και κεντημένο με ασημένιες παγιέτες Chanel από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010. Η Ζιζέλ επέλεξε ένα άσπρο φόρεμα Chanel με κάπα από φτερά το οποίο είχε φορέσει με τον Καρλ Λάγκερφελντ το 2007.

Η Ριάνα ντύθηκε στα λευκά με παλτό όλο λουλούδια καμέλιες και με κουκούλα, στη συνέχεια το έβγαλε και φάνηκε ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα του οίκου Maison Valentino.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες εμφανίσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X