Γυναίκα

Μπλούζες με μανίκια καμπάνες που κλέβουν τις εντυπώσεις

Μπλούζες με μανίκια καμπάνες που κλέβουν τις εντυπώσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι μπλούζες και τα πουκάμισα με μανίκια καμπάνα είναι το ιδανικότερο κομμάτι για να συνδυάσετε με τα καθημερινά σας τζιν ή ένα οποιοδήποτε αγαπημένο σας παντελόνι. Έχοντας την ικανότητα να αναβαθμίζουν ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο αποτελούν μια πρόταση που θα σας συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας.

Τα μανίκια καμπάνα χαρίζουν νέο στιλ στο ντύσιμο

Τα πλεκτά πουλόβερ και τα ζιβάγκο παίρνουν εντελώς άλλο στιλ με τα μανίκια καμπάνα που μπορείτε να τα υιοθετήσετε στα καθημερινά σύνολα του χειμώνα. Φορέστε ένα πλεκτό με εντυπωσιακά μανίκια καμπάνα με το τζιν ή άλλο παντελόνι σας θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Τα πλεκτά όπως αυτό της Self Portait με κοψίματα, δαντέλα και bell sleeve τραβούν το βλέμμα // Φορέστε ένα πλεκτό με εντυπωσιακά μανίκια καμπάνα με το τζιν ή άλλο παντελόνι σας

Από τον Elie Saab στον ισπανικό οίκο Marques’Almeida, οι ανοιξιάτικες πασαρέλες για το 2023, επιβεβαίωσαν πως φέτος θα φορέσουμε σίγουρα κομμάτια με μανίκια καμπάνα. Στον οίκο Proenza Schouler είδαμε το trend στην φαντασμαγορική εκδοχή του με μανίκια καμπάνα στολισμένα με κρόσσια σε μίνι φορέματα.

Από την πασαρέλα άνοιξη-καλοκαίρι 2023, Marques Almeida // Proenza Schouler άνοιξη-καλοκαίρι 2023 // Από την επίδειξη Ζimmermann, χειμώνας 2023 στη Νέα Υόρκη

ΠΗΓΗ: womanidol

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X